Casual day

2/25/2015

 pictures by Josefína Bielková

You want something so so much and it finally came? Yes, it happened to me! I wanted to be ill so so much and now? I am ill. Ok it's maybe, it's flu epidemic and at school we were only tree, but anyway. I wasn't ill for a loooong time and I have to tell you: so many ginger tea, garlic and lemons I have never eaten before! And how about you, am I only who hit this epidemic?

/
Něco si tak moc a moc přejete, až se to nakonec splní. A já jsem si tak dlouho moc a moc přála abych byla nemocná a ono se to splnilo! (Dobře, možná za to nemůže jenom moje síla mysli, ale i ta chřipková epidime a fakt, že za poslední dva týdny nás bylo na hodinách po třech kouscích, ale to je vedlejší!). Dloooouho sem nebyla nemocná a řeknu vám, že tolik zázvorového čaje a tolik česneku a citronu jsem nezkonzumovala za celý svůj život! Tak, co, jsem jediná koho dopadla epidemie?



parka and hat: H&M
pants: Camaieu
boots: CCC
scarf: Pimkie
shirt: vinted.cz



You Might Also Like

7 komentářů

  1. Já osobně zatím žiju! Ale je fakt, že mé okolí ta chřipka taky rujnovala. Tak se brzy uzdrav. :) PS: Dobrá šála a hezký fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. super outfit pristane ti to, pekne fotky :)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ten šál je super ! Ja sa zatiaľ držím i keď zo začiatku tohto týždňa som si to aj ja priala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Love love love this outfit! The parka is amazing and that scarf gives the look the perfect touch. You look amazing Hana!

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, máš super šálu <3
    A mimochodem brzy se uzdrav ;)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat