Inspiration & tips: Spring fever

3/12/2015

SPRING FEVER. I don't know how about you, but for me spring start with March. Yes yes I know, it doesn't look like spring outside, but doesn't matter, we've got time to look after some spring items! And I totally know what I need for this spring! And you?

JARNÍ HOREČKA. Nevím jak pro vás, ale pro mě březen znamená už oficiálně jaro. Ano ano, vím, že venku to ještě moc jarně nevypadá (ikdyž posledních pár dnů bylo krásně a slunečně) a že třešně ještě chvíli nepokvetou, ale alespoň máme ještě chvíli času na vymýšlení, co si do toho jara pořídit. Já už máme teda jasno a vy?



KIMONO. I love easter cultures, mostly asian. And it´s not only reason why I need for this spring kimono. Long or short, with flowers or some print, with lace or with fringes. I don´t know how my perfect kimono should look, but I know I will find it soon!

KIMONO. Vždycky jsem byla hodně nakloněna k východním kulturám a v poslední době se to zmnohonásobuje (jakože třeba i v hudbě) a proto v mém ehm ehm "jarním wishlistu" nesmí chybět něco tak krásného, jako je právě kimono. Květinové, s geometrickým potiskem, s třásněmi, délka až na zem, délka jen do pasu- zatím nemám jasnou představu, ale vím že to pravé na mě někde čeká. No a počkejte až si k němu v létě obléknete džínové šortky a staré tenisky! Tak už taky potřebujete kimono?





WHITE SHOES. Who know me knows, how I love white color. And who knows me more, knows how I love white shoes! I don´t want ten pairs of white shoes, I need only one perfect sneakers!

BÍLÉ BOTY. Kdo mě zná, ví, že miluju bílou barvu. A kdo mě zná ještě líp, ví, že bílé boty jsou mojí slabinou. Nemusím jich mít desatery, stačí mi jedny krásné bílé tenisky!







PLEATED SKIRT. Yes, I want pleated or some skirts for this spring! I almost haven´t got any skirts so I want to repair it and buy some new perfect one! For example how about grey pleated skirt, or lavender color or how about some crazy pattern? Hm, I thing everybody need a skirt!

PLISOVANÁ SUKNĚ. Plisová sukně, nebo sukně vůbec. Je to kousek, který v mém šatníku moc často nenajdete a taky právě proto bych si chtěla nějakou fakt krásnou pořídit. Ať už by byla šedivá, levandulová, nebo se zajímvým vzorem, jsem pro všechny!



You Might Also Like

8 komentářů

  1. Perfektní clanek! Takové inspirace me bavi!!;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, to jsem ráda, že se článek líbí, děkuju :))

      Vymazat
  2. Song of style has a great sense of fashion and I so have Spring fever. Thanks for sharing and have a beautiful day.

    Eye See Euphoria | http://eyeseeeuphoria.com/post/eye-adore-mr-essentialist

    OdpovědětVymazat
  3. super článek, já teda ještě nevím, co si pořídím :) kromě nějákých praktických teniisek, bílé tennisky jsou cool, ale u mě by dlouho bílé nevydržely :D

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Potřebuju asi to samý, co ty. :D A ty bílý sandále, to je něco, co chci! :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bílý sandále hmmmm... tak ty si asi taky dam do wishlistu :D ;)

      Vymazat
  5. Gorgeous picks! Loving the white shoes! I kinda have an obbsession lately..

    Dora
    NEW POST! https://thebangsbang.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Super! Myslím,že můj wishlist bude velmi podobný! ))

    OdpovědětVymazat