Flashback

6/17/2015

 pictures by Anna Szobonyová

HARD WORK. It´s strange that we are here for the second week (and it´s even stranger to see it written) and I think, we didn´t do anything during this time (or maybey it´s just look like). Our work ethic in Ikea is decreasing day by day (I am talking about breakfest till ten o´clock and after lunch break, when we are triing some soft chairs and mattresses (hope nobody read this!). And I am not talking about a large number of bannanas, cinnamon snails, teas and sodas, which we consumed till this time (already hope nobody read it! :D). I could write more and more but I have to go to the work (yes, our breakfast is waiting to us :D). And how are you enjouy this week?

TĚŽKÁ DŘINA. Je to zvláštní, že jsme tu již druhým týdnem (a je to ještě zvláštnější to vidět napsané) a snad se mi to jen zdá, ale asi jsme za tu dobu nic kloudného neudělali (mluvím o praxích v Ikee). Naše pracovní morálka klesá dnem za dnem (třeba takovýto mít v práci snídani do deseti hodin a po obědě se jít svalit do nějakého roomsetu nebo se zašít do "ikea-bytečku" a v klídku a pohodičce vychutnávat komfort měkkých sedaček a matrací je na denním pořádku (doufám, že tohle nikdo nečte, šššš). No a to nemluvím o tom, kolik banánů a skořicových šneků a čajů a limonád jsme za tu chvíli stihli zkonzumovat! Je to až nemožné, tak gigantické! (Tak už fakticky doufám, že tohle nikdo nečte :D). Mohla bych psát dál a dál a dál, ale za chvíli už musím jet do práce (ano, čeká tam na nás snídaně :D). A jak si užíváte tento týden vy? :)



sandals and bag: H&M
jeans: DIY
dress (like top) and robe: Answear(andswear.cz)
sunglasses: Promod


You Might Also Like

11 komentářů

  1. Úžasný outfit, celý ako je :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Nice outfit !

    http://www.fruityandpassion.com/2015/06/birthday-vibe.html#more

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně ti to sluší a ty džíny jsou neskutečný a tvoji praxi ti teda závidím :D dobrou chuť! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc! :) (no asi závidět nemusíš, zítra montujem 15 bedniček :D :))

      Vymazat
  4. Tak takovou práci/praxi ti s celého srdce závidím :D! Jen si to užívej a neměj výčitky svědomí, páč...v Ikee by chtěl pracovat každý, žejo :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jo, to vím už jenom kolikrát jsem musela dříve rodiče přemlouvat aby jsme tam jeli! :D asi si to teďko všechno vynahrazuju no! :D :))

      Vymazat
  5. Nice jeans ;)
    www.MarinaSays.com

    OdpovědětVymazat
  6. krasny kabat:) slusi ti to;)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat