Inspiration & tips: Think pink

10/18/2015


THINK PINK. The world is not black and white. The world is not pink. Apparently... I think, everyone creates his own luck and world view. If you want to see all from pessimistic attitude, you will. If you want to see all with "pink glasses", you will. Everything depends on your attitude and perspective. The best way is stay realist. No black, no pink. But I cannot see any problem about falling in love with these colors. Ok. I mean especially with pink color. My beloved pink color. Again and again. Pink color affects me and accompanies me during my whole life. Do you want fall in love with this color, as I do?

DORŮŽOVA. Svět není černobílý. A ani růžový. Prý... Podle mého názoru je každý svého štěstí strůjcem a to se vztahuje i na barevné spektrum, skrz které hledíme na svět. Když chceme vidět věci jenom černě z pesimistického postoje, tak je také tak uvidíme. Když si nasadíme na oči růžové brýle najednou se nám i ty odpadky na ulici budou zdát vcelku malebné. Vše záleží na postoji a úhlu pohledu. Nejlepší je zůstat realistou s nadhledem. Žádná černá ani růžová. Ale nevidím žádný problém o zamilování se do těchto barev. Ok. Myšleno do té růžové. Opět. A zas a znovu. Růžová barva mě ovlivňuje a doprovází celý život. Takřka. Nechcete se také nechat se mnou unést jejím kouzlem?


all pictures from Pinterest

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Musím říct, že když jsem začala číst, maličko mě to vyděsilo. Pak jsem sjela níž a dýchly na mě ty krásné obrázky, a že jsi mluvila o té krásně pudrové růžové. Já totiž na růžovou moc (vůbec) nejsem, ale tyhle obrázky (a tahle růžová) se mi moc líbí!

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyděsilo :D jejda :D to by mě nikdy nenapadlo :D

      Vymazat
  2. Moc pěkná inspirace, vždycky vybíráš ty nejhezčí obrázky! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná inspirace, tyhle fotky miluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. děkuju ti! ani nevíš, jakou mám radost za vaše všechny pozitivní komentáře! a to vždycky! :))

    OdpovědětVymazat