Black, green and navy blue


Hope you all have a beautiful Saturday morning! Ok, last days were cloudy and grey and holiday time is almost over, but anything couln't coerce me stop smiling. It's maybe because of these photos (we have a new camera!) or maybe because I bought a new perfect coat  last week! Anyway, I am happy because I am happy and people aroud me are happy too, so my happiness is still growing up! Do you know it? But now, I have to go (my dogs are very talented, but they are too lazy to go to a walk itself). Have a fabulous Saturday everyone! :)

Krásné sobotní ráno všem! Ok, sice počasí v posledních pár dnech stojí za prd (a to pořádné prd) a doba volna a nic-nedělání pomalu končí (a to nic nedělání se začíná projevovat, ups). Nic mi ale nemůže zabránit tomu, abych neměla úsměv na tváři! Možná je to z části zapříčiněno těmito fotkami, které jsou focený na nový foťák (hip-hip-hurá)! A nebo tím, že jsem si minulý týden konečně (KONEČNĚ) koupila dokonalý kabát, nad kterým slintám už od listopadu? Ať je to z čehokoli mám radost, že mám radost, protože ta radost je vlezlá a to natolik, že všichni okolo mají radost taky a moje radost se tak stupňuje o to víc! Víte o čem mluvím? Ale teď už musím jít, protože mý psi jsou sice moc a moc inteligentní a nadaní, ale jít samotný se vyvenčit je prostě nedonutíte. Krásný zbytek soboty všem! :)

 photos by Josefína Bielková
 jeans, turtleneck: Zara
bag: H&M
scarf: Promod
coat: NewYorker

14 komentářů:

  1. U nás teda sněží, tak mi to trošku kompenzuje ten mráz...ale popravdě, už se těším na jaro. A miluju tuhle kombinaci barev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se tááákhle těším na jaro! kabáty sice miluju, ale už mi to asi stačilo pro tento rok :D

      Vymazat
  2. Veľmi ti to pristane :) Krásny outfit ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalé fotky i outfit! Hrozně ti to sluší!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. That coat is gorgeous! Love the look!

    ARABELLA.CO.UK

    OdpovědětVymazat
  5. Je fakt fakt těžký najít vkusný blog v téhle hromadě, voala. Done! Super, budu tě sledovat :) A ten kabat, ten je fakt dokonalej! Jsi boží <3

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky, milujem tvoje články! :)

    btw. pozývam ťa na môj blog, kde prebieha novoročná súťaž :)
    GIVEAWAY U MŇA NA BLOGU | PARFÉM CHLOÉ

    OdpovědětVymazat
  7. ta zelená barva je fakt svělá, celý to hezky oživila :-)

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, co je to za boty? Akorát vybírám podzimní/záčátkozimní boty tady https://www.eobuv.cz/rieker.html máš tip, co by mohlo jít podobnému outfitu, jako máš ty?

    OdpovědětVymazat