Inspiration & tips: Orient & minimalism


On the one hand I love simplecity, practicality, linearity, symmetry and functionality of minimalism, on the other hand my inner-self magnetizes me to the orient and eastern cultures and it affects me in many areas of my life. Both of them (orient and minimalism) are unique and it could impress as uncombinable and incompatible, however it is not true. They complement each other and they let blend in with different cultures, traditions and mentalities into one unique style. I do not know how about you, but I fall in love with this style!

Protiklady se přitahují a to platí snad ve všech směrech. Na jednu stranu miluju jednoduchost, praktičnost, lineárnost, souměrnost a funkčnost minimalismu, na druhou stranu mě však moje vnitřní já táhne k výhodním kulturám a orientu, což se na mě v různých oblastech dost podepisuje. Oba dva směry jsou jedinečné a své, a proto se můžou zdát pro mnohé neslučitelné a nezkombinovatelné. Řekla bych, že je tomu spíš naopak. Navzájem se doplňují a nechávají splynout různé kultury, tradice a mentality do jednoho celku. Nevím, jak vy, ale já jsem se do téhle kombinace/stylu naprosto zamilovala!

 all pictures from Pinterest

3 komentáře:

  1. Presne toto sa mi ľúbi! Krásna inšpirácia :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, pro ten prvni styl a la prales doporucuji aktualni kolekci H&M home. Jinak uplne nahodou nevis, kde sezenu tu misku s reliefem puntiku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to opravdu nevím, na tento jsem narazila na Pinterestu (neudávaný žádný obchod nic)... zkusila bych třeba Bella Rose apod. :)

      Vymazat