Classic sleek

4/19/2014

pictures by Petra Orlová

Some people are permanently unhappy. Some are unhappy with the unnecessary reasons , for example: they haven´t got  iPhone5S ( take into account that you miss hand ! That would be worse doesn´t it?), or they´re unhappy because of love, or maybe they´ve got dirty shoes! For example I am unhappy now, because I am ill. I am unhappy because I can´t go out I can´t eat what I want. But why be unhappy? I know when I ´ll be unhappy I´ll be ill. It´s for nothing. I have to think positive so where should I start? Where is a pen and paper? Let´s start with writing list of things which I want to do a looong time:
1.) I will really go and buy the pass to perfect glassed gym, I know I know I buing this pass since this January.
2.) I´ll start with yoga again.  I loved it and I really don´t know why I stopped. So hello early morning wake-up call!
3.) I will call to cosmetic. I have to. Over and over I procrastinating it. So...
Oh, it´s seem like some list of resolutions, oh d´oh! But, have a fabulous weekend my sweets and don´t forget, be unhappy is for nothing!

Někteří lidé jsou permanentně nešťastní. Někteří jsou nešťastný ze zbytečných důvodů, jako je třeba chybějící iPhone5S (vemte v úvahu, že vám nechybí ruka! To by bylo přece horší ne?), nebo jsou nešťastní z lásky, nebo proto, že mají třeba umazanou botu! Já jsem třeba například teď nešťastná z toho, že jsem nemocná. Můj žaludek si v posledních dnech dělá, co chce, nemůžu jít ve, když začne svítit sluníčko, nemůžu si dát to, na co mám chuť. Ale říkám si, proč být nešťastná? Vždyť tím dosáhnu jenom toho, že budu déle ležet v posteli, že mi ta hlava nepřestane bolet. Musím na to z jiného konce. Myslet pozitivně znamená cítit se dobře, to všechno dobře vím, ale proč na to tak často zapomínám, že? To nemá přece žádný smysl! Začneme. Tak kde mám tužku a papír? Je čas napsat si krátký seznam věcí, které musím/chci udělat už delší dobu:
1.) opravdu dojdu do toho pěkného proskleného fitka a koupím si tu permanentku, kterou si kupuju již od ledna! Zdravý tělo- zdravá mysl, ne?
2.) zase začnu cvičit jógu, opravdu! Takže žádné dospávání do čtvrt na osm následované ranním chaosem typu "já to nestíhám"! Vstávat a cvičit králíci! 
3.) Objednám se na kosmetiku. Pořád dokola to odkládám (to dělám vždycky)! Ale opravdu tam zavolám!
Seznam je samozřejmě delší, to snad už psát nemusím :D.Nemůžu si pomoc, ale tento „seznam“ mi připadá, jako nějaké uprostředroční předsevzetí. Možná ještě pár věcí dopíšu…časem. Ech, ať sme tlustí na tři prsty jestli  to zní, jako hloupá listina s předsevzetími! Krásný zbytek víkendu a nezapomeňte: být nešťastný je k ničemu. Smile :)

 

pants: gate
tee: Zara
trenchcoat: H&M
hat: H&M
shoes: Pimkie





You Might Also Like

7 komentářů

  1. neuvěřitelně ti to sluší :) ten klobouk tomu outfitu dodává šťávu a vypadá elegantně :) moc pěkný!

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. LOVE IT!
    thank you for visiting my blog <3 I'm following your blog now :)

    www.lovable-maria.com

    OdpovědětVymazat
  3. též chci začít cvičit jógu a ten look je úžasný !

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, no strašně moc ti to sluší! Přesně na tento trenchcoat jsem koukala v hrabáku asi za 50Kč, bohužel to bylo Lko. Jinak přesně vím o čem mluvíš s tím předsevzetím a pozitivitou:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si ho kupovala asi tak 4 roky na zpět a asi mi přirostl k šatníku (k srdci?), nedokážu si představit, že bych ho někdy měla zbavit :D :)

      Vymazat
  5. Moc ti to sluší a souhlasím s tebou :))
    Někteří lidé řeší takové blbosti, místo toho aby byli rádi že jsou zdraví ,ona to taky není samozřejmost :/ :)

    Angelika

    livelovelaugh-byangelika.blogspot.com

    OdpovědětVymazat