#INSTADIARY: Summer break

8/31/2014


If I could stop time, would I do it? Would I like to have last day of summer ahead forever? Nothing much to do and just enjoying free time...? I think, I don´t want it. I really like summer time, but forever? I looking forward to everything new, new places, which I´ll visit... simply, for everything. Stay at one place is boring. I´d rather to have few bad days than "freeze yourself" in same. And this last day? I am going to enjoy them as I can! :)

Kdybych uměla zastavit čas, udělala bych to? Chtěla bych mít až do konce života před sebou poslední den prázdnin? Do konce života nic moc nedělat a jen si užívat volna? Myslím si, že bych to nechtěla. Ne, že by se mi nelíbilo "lážo-plážo" léto, ale napořád? Těším se na nové věci, které přijdou, nová místa, která poznám a těším se snad na všechno nového. Zůstat na jednom místě je prostě nuda. Radši si přetrpím pár špatných dní, než "zamrznout". A co ten poslední den? Tak ten se budu snažit, co nejvíc užít (stejně jako vy!) :)





You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásné fotky:) Přeju ti, ať ti nový školní rok začne co nejlíp :) Já letos začínám až na konci září, ale stejně se mu asi nebude chtít začít se znovu učit :)))
    Poslední den soutěže o paletku Catrice

    OdpovědětVymazat
  2. všechny dny se mají užívat!

    OdpovědětVymazat