Look-Book

8/15/2014


When my sister told me "Well, only three weeks of holiday, hm?" I couldn't move. It was such big kick, no, bigger than one kick! Terrible! And this fact can not be enough, so weather decided to annoy me with rain and grey sky. How can I joy my last days of "freedom"? So I, to forget at school and clouds, cooking and baking yummies (you can looking forward to new recipes soon!) and I am reading and reading (of course- Harry Potter! :D). And what is your defensive carapace? Or you like this early fall?

If you are interested, or if you want to catch some inspiration, you can visit issuu.com and check out my new "little lookbook", you can see few of my outfits throughout the whole year. Hope you like it! :)

ps: you may have noticed a few changes regarding the design of this blog, I hope you like it :)

                                                                                         /

Když mi v pondělí sestra řekla "No, tak už jenom tři týdny prázdnin, co?" myslela jsem, že se hrůzou nepohnu. Byla to taková rána, že bych oproti tomu kopanec neucítila. Jako by to nestačilo, musím být poslední dny "svobody" zavřená doma, jelikož déšť nehodlá ustoupit. A tak, abych přestala přemýšlet o tom šedivém počasí a škola, raději vařím a peču mňamky (takže brzy očekávejte spoustu postů s jídlem!) a čtu a čtu a čtu (Harryho Pottra! :D). A jaký je váš obranný krunýř? Nabo si naopak takový brzký podzim vychtunáváte?

Pokud máte zájem, a možná se chcete i trochu inspirovat, můžete navštívit issu.com, kde  jsem nově publikovala takový můj "malý lookbook", můžete si zde prohlédnout některé outfity, napříč celým rokem. Doufám, že se vám líbí. :)

ps: možná jste si povšimli pár změn, co se týče designu mého blogu, snad se vám líbí :)







You Might Also Like

8 komentářů

  1. Look book je super! :)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. I love your blog!!!! I followed you on GFC and would love it if you would follow me back!!! Let me know on my blog if you would like to follow eachother on Bloglovin!
    xx
    Annie
    www.the-lostangeles.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Zvu tě na mou giveaway: http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/08/tights-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat