Electric blue cold

11/14/2014


pictures by Josefína Bielková
On this weekend, I was looking forward since Monday morning! I look forward to getting long sleep, I look forward to big dishes with good food, I look forward to relax! So, my plan for this weekend? Sleep, lying, big breakfast, sleep, big lunch, sleep, lying, (ok, I will have to go out with dogs), big dinner and sleep. And plus power beyond my power? Adding this post!
Ps: I don´t have to write about how much I love this coat and how much more love this cool coat with this amazing top!

 /

 Na tento víkend, jsem se těšila už od pondělního rána! Těším se, až se pořádně vyspím, až se pořádně najím, až si pořádně odpočinu! Takže víkendový plán? Spánek, válení, velká snídaně, válení, velký oběd, poobědní zdřímnutí, válení, čtení, velká večeře, (no a aby se neřeklo, tak půjdu s pejskama ven), válení, spánek. Plus výkon nad moje síly? Přidání tohoto postu!
Ps: asi se raději nebudu rozepisovat, jak moc miluju tenhle kabát a o jak víc ho miluju, když si ho vezmu k tomuto novému proužkovanému topu s kytkami!


coat: F&F
top: Gate
jeans, boots: H&M





You Might Also Like

11 komentářů

  1. Skvěle napsané! :D Taky mám občas takhle lenošivé chvíle, hlavně když se nemůžu před 10. vyhrabat z postele! :D A outfit naprosto dokonalý! Jak říkáš, kabát s topem úžasná kombinace, vůbec bych tyhle kousky nehledala v uvedených obchodech, ale v mnohem dražších.:)))
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem si také myslela, že lepší kousky seženu jen v lepších obchodech, ale ono ne. Stačí déle čenichat a vždycky na něco narazím! :)

      Vymazat
  2. Já nikdy medrou nemusela, ale poslední dobou ji začínám přicházet na chuť! A teď tvůj kabátek, ježiš, musím ho mít! ♥

    HAIR IN DA STREET

    OdpovědětVymazat
  3. Cool jacket!

    New FASHION post on
    www.lowbudget-lowcost.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  4. wow uzasny kabat!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Love this casual look on you, and that blue coat is just perfect :) Mel
    www.livingoncloude9.com

    OdpovědětVymazat
  6. That is the most beautiful shade of blue! And such a perfect accent color for this outfit :)

    - MeYouandHayleyLarue.com

    OdpovědětVymazat
  7. awesome jacket!

    concreterunwayla.blogspot.com
    Christine

    OdpovědětVymazat

  8. If you've decided that you want to create limited edition T shirts, Flag,egne, logo, USB stick, banner based on your designs, then perhaps you can visit our website for best tips about it. Here's what you need to know about designing.
    see more at: design dit eget logo

    OdpovědětVymazat