Shapes of November

11/04/2014

 pictures by Josefína Bielková
Do you also think, that advertisings recently attack at us so much, especially before Christmas time? After looong time I watched Tv and I stayed with my mouth open and lately, only what fell down from my mouth (no, it wasn´t chewing gum) was this terrible and embarassing phrase "wtf"? And it means a lot, because I really don´t use these stupid phrases!
I love Christmas and everything around it, but commercial bombs strike me every year sharper and worst and not only on Tv! But ads are about it, be everywhere and slowly getting under our skin! I just wait that some hands get off my computer and take me down, in the ad and I will have to buy some stupid and unneeded things (but we n-e-e-d these things, of course!) I think, this year I won´t give materialistics gifts at Christmas! 
Ok, so, do you want love or positive energy in the box? (Just joking!)

/

Taky vám připadá tak bláznivé to, jak na nás v poslední době pořád útočí reklamy ohledně Vánoc? Po hrooozně dlouhý době jsem se koukla na televizi a nestačila jsem se divit. Zírala jsem na to s otevřenou pusou a jediné, co mi z té pusy po chvíli vypadlo (ne nebyla to žvejka) byla ta hrozná (nejen)fejsbuková fráze "wtf"? A věřte mi, že něco tak hrozného a trapného z úst nevypoštím často (tedy vůbec)!
Vánoce a všechno okolo miluju strašně moc (takže očekávejte nesutále zmiňování Vánoc až do konce prosince!), ale ty komerční bomby mi připadají každý rok ostřejší a horší a nejenom v televizi! Je to naprosto všude! (Což mají reklamy ve zvyku! Zavrtat se do každé skulinky a pomalu se dostávat lidem pod kůži!) Tak už jenom čekám, kdy z obrazovky noťase vyleze ruka, která mě stáhne přímo do té reklami, kde budu donucena koupit si ty produkty, která naprosto nikdo ve skutečnosti nepotřebuje (ikdyž je u-r-č-i-t-ě hodně potřebujete a já také, že!), ikdyby mě měli stáhnout zaživa z kůže! Pomalu začínám dospívat k názoru, že tento rok nebudu nadělovat pod stromečkem materialistické dárky. 
Tak, co říkáte, chcete dostat v krabičce lásku nebo pozitivní energii? (Jen žertuju!)



trenchcoat: Gate
pullover: F&F
backpack: Cropp town
boots: H&M


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Taky je na mě moc brzy, co se Vánoční nálady týče. :) Krásný kabát!
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jednoduché a krásne! <3 Hlavne ten sveter :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. love the green coat...wonderful layering...you look fantastic!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat