DIY: Oversized ripped jeans

3/21/2015


OVERSIZED RIPPED JEANS. I decded to revive my blog with some tips and advices how to make/produce/edit your clothes and make absolutely cool (or absolutely strange) items, which nobody have! So spring is here and how about start it with DIY and make your perfect boyfriend jeans?

OVERSIZED RIPPED JEANS. Rozhodla jsem se oživit svůj blog o něco víc s kreacemi a radami, jak si upravit/vyrobit/předělat svoje oblečení na ultra zajímavý (nebo ultra divný) kousky, které jen tak někdo mít nebude. No akdyž tu máme to jaro, co takhle se pustit do úpravy jinak tak populárních boyfriend džínu?


NEED. Jenas (old one or someone you didn't wear for a long time), cutter, cutting board and sandpaper.

POTŘEBUJEME. Džíny (třeba ty, co jsou podle vás moc ošoupané, moc vybledlé nebo vám čouhají u kotníků), řezák, prkénko, smirkové papíry.

HOW TO DO IT. I think it's entirely up to you. You can take other no-necessary piece of denim and play with it. After, you can decide what kind of processing you want. I chose cutting in one direction and I scrubbed it with sandpaper.
JAK NA TO. Myslím, že je to čistě na vás. Vemte si třeba kus jiné džínoviny a pohrajte si s ní. Uvidíte, za chvilku zjistí, jaký způsob zpracování, se vám líbí nejvíce. Já sem si vybrala řezání v jednom směru a pak jsem určitá rozřezaná místa drhla smirkem. 


COLOR. Don't worry to use colors. You can make it easy as I did. I mixed a bit of acrylic white color and I simply splashed jeans. You can use colors to textile, latex, acrylic colors...

BARVA. Nebojte se použít barvu! Můžeš to udělat jednoduše jako já. Rozmíchala jsme si trochu akrylové barvy a jednoduše džíny pocákala barvou. Můžeš použít barvu na textil, latex, akrylovou barvu...




THE END. And here we go! You already have fabulous originally jeans and you can go out! I hope you like this first new post (and hope you are ready for more, because I have so many ideas what I want to do!). Have a nice weekend! :)

TRADÁ. Hotovo! Nové originální džíny, které nikdo zaručeně nemá, jsou na světě! Doufám, že se vám nová rubrika líbí (a doufám, že jste připraveni na další várku, jelikož jsem si navymýšlela stopadesát tisíc věcí, které chci a musím vyrobit/předělat/vytvořit). Krásný a slunečný víken! :)


You Might Also Like

13 komentářů

  1. Áno, nová rubrika sa mi páči, dobrých DIY článkov nikdy nie je dosť a tieto jeansy som obdivovala už v minulom poste :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Džínsy vyzerajú skvelo! :)) Už sa nemôžem dočkať na ďalšie DIY!!! :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, to sem ráda, že se nová rubrika líbí, hned se víc těšim na přípravu dalšího DIY postu! :))

      Vymazat
  3. Ešte som nevidela rifle pofrkané farbou a musím povedať, že to vyzerá úžasne;)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý nápad, ryfle vypadají moc pekně !
    http://apinchofglamor.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Super nápad, džíny jsou hned zajímavější.:)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. These look so cool, I want to try
    xo
    www.laurajaneatelier.com

    OdpovědětVymazat
  7. super tip :) vypadá to moc dobře :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadaji super! Ja jsem si nedavno taky udelala diry na kalhotech, ale stylem, ze jsem proste vzala nuzky a smik :D

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadaji super! Ja jsem si nedavno taky udelala diry na kalhotech, ale stylem, ze jsem proste vzala nuzky a smik :D

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  10. Thats impressive
    www.populairelife.co.uk

    OdpovědětVymazat