Behind the wall

6/07/2015

pictures by Josefína Bielková

BEHIND THE WALL. Last days was hurry, doind thousands and thousands of things together, moving and shifting. On Friday, school finished and I had to move from the schol hostel, so all weeken is about packing and unpacking things and next stop to my move is Prague, where I am going to my practice in Ikea! I am so so happy! And not only about that! I look forward to new place, new people, to change and onther places! But life is all about that, isn´t it true? Life is change and it´s absolutelly true! PS: have a wonderful and sunny Sunday! (Finally summer is here so enjoy it as much as you can!) :)

ZA ZDÍ. Poslední dny jsou samý hrrr a honem honem, motání tisíců věcí dohromady, stěhování a přesouvání. V pátek nám skončila škola, stěhovala jsme se z intru, zabalovala a vybalovala tunu a tunu věcí a zase tu tunu a tunu věcí skládám a přebaluju, abych si ty naduté kufry a krabice mohla s sebou opět někam odvést (to by jeden nevěřil kolik věcí a krámů člověk má!). Tentokrát do Prahy, kde (jak už jsem určitě někde psala) mi začínají praxe v Ikee! Ani nevíte, jak se těším! Na všechno! Na nové místo, nové lidí, nové prostředí! Změna je pro mě stejně potřebná a důležitá jako třeba dýchání. O tom ale život je, ne? Vyzkoušet, vidět, proží a zakusit, co nevíce! Nezapomeňte si užít kráááásnou a letní neděli! (Jooo! Konečně letní víkend! Jenom mi chybí to nic nedělání a válení se, ale to až později, že? :D) :)


shoes: F&F
denim shirt: vintage
trousers: C&A


You Might Also Like

16 komentářů

  1. Beautiful and casual outfit! Denim shirts never go out of style!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thanks you :) yea, denim shirts are forever...

      Vymazat
  2. Ta košile a ty brýle jsou dokonalý! Taky potřebuju změny a aby se něco dělo! Ne, že bych neměla ráda nicnedělání, ale radši mám, když mám co dělat :) sluší ti to :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) jo já sem taky zjistila, že mám nejradši, když něco dělám (klidně i ve stresu a pod tlakem), hlavně když je co dělat, ale to nic nedělání bych někdy přivítala :D :))

      Vymazat
  3. Slnečné okuliare sú naozaj krásne :) Veľmi Ti to pristane :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Báječná košile, snad se mi podobné také poštěstí...

    OdpovědětVymazat
  5. Denimová košeľa ♥

    OdpovědětVymazat
  6. já nesnáším takové to "stěhování" jsem totiž člověk co musí mít u sebe strašně hodně věcí i když je třeba nepotřebuju :D a pak když někam jedu tak jsem jak ježíšek :D

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já měla asi tak tunu věcí :D táta říkal, že příště si veme dodávku :D (zní to jako vtip, ale myslím, že to myslel vážně -_- :D) ... ale skutečně nechápu, jak se tu tolik věcí ocitlo, bééé :/ :D

      Vymazat
  7. strašne krásny outfit! a má nadherné vlasy a postavu:)
    http://victoriaurmin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. jsi nádherná! skvělý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super outfit :) ty brýle jsou skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  10. Love the denim shirt, so cool :)
    Bisous from France,

    *-* Sand. *-*

    www.taimemode-fashionblog.com

    https://twitter.com/taimemode

    OdpovědětVymazat