Mannheim photo diary

10/30/2015

   
On Monday, we have arrived in Mannheim. I really don´t know how can I describe this city. I don´t want to write: this city is situated there or there and there are those sights and blabla, who know what. No, it´s quite boring description. I would like to start (for example) with its atmosfer. It impress to me as some view to scary picture. Something like after some big disaster. I don´t know, maybe it impressed like this just at me. I believe it could be perfect place to make some horror or tragicial movie there, seriously! If you like interesting place with even more interesting atmosfer, I recoment you this place.
 
V pondělí jsme dorazili do Mannheimu a zítra vyrážíme zpět. Popravdě nevím, jak bych mohla přesně toto město popsat. Nechce se mi psát: tohle město se nachází tady a tady, jsou tady takový a takový památky a cosi kdesi, blabla. To je celkem nuda. Řekněme třeba, že toto město má svou jistou atmosféru. Dost zvláštní. Nejraději bych to přirovnala k jakémusi obrazu s výjevem po hrozné katastrofě. Věřte mi, že tu pošmournou atmosféru nezachránilo ani sluníčko a teplé dny. Myslím, že Mannheim by bylo skvělé místo pro natáčení nějakého hororu či postkatastrofického filmu. Ale kavárny a restaurace tu jsou opravdu krásné a v obchodech s klidema a snadno najdete oddělení s bezlepkovými potravinami či regály pro vegany a raw milovníky. Tak pokud patříte mezi ty, kteří vyhledávají zajímavá místa se zajímavou atmosférou, rozhodně Mannheim navštivte.  

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Téda, tím popisem jsi mě trochu vyděila, ale z těch fotek na mě působí Mannheim moc krásně :D. Cihly já můžu ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé to sem nechtěla děsit :D (až tak) ... je to zkrátka zajímavé město! :) <3 ... ps: joooo, cihly já můžu taky, kdekoli a kdykoli :D <3 <3

      Vymazat
  2. Vypadá to zajímavě, myslím, že by se mi tam líbilo :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek, fotky jsou krásné, možná bys ale mohla přidat více fotek města :-)
    Každopádně ta strašidelná atmosféra musela být zajímavá :-)

    Klára
    NARA blog
    http://natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. beru na vědomí! ale neboj, ještě mám pár dalších fotek, co sem rozhodně dám! :)

      Vymazat