Merry Christmas everyone

12/23/2014


MERRY CHRISTMAS. It's eight clock and it's Christmas! Do you know this feeling? It´s morning and you wake up, you can see light outside and suddenly you remember, it's Christmas! And you suddenly feel full od energy, you jump and run down the stairs to watch all of fairy tales, which you look forward since this September and you have a big breakfast, what you have once a year!? Do you know it? Now, I am sitting on the floor, packing last gift, I also had my first breakfast and the second is waiting and I am watching (of course) fairy tale!
Simply, I just want to wish you beautiful, happy, positive and merry Christmas! And don´t forget to give as much love, generosity and willingness as you can! Merry Christmas everyone!

/

VESELÉ VÁNOCE. Je osm hodin ráno a jsou Vánoce! Znáte ten pocit? Najednou otevřete oči, zjistíte, že už je světlo (tedy, relativní světlo) a pak vám dojede, že už jsou Vánoce! A vy najednou plný energie vyskočíte z vyhřáté postýlky a utíkáte po schodech dolů, abyste stihly všechny pohádky, na které jste se těšili již od září, a vychutnáváte si při tom óóóbrovskou snídani, jakou máte tak jednou za rok!? Máte to stejně? Nyní sedím na podlaze, první snídani mám za sebou a druhá mě už čeká, balím poslední dárek a při tom sleduju, ano jak jinak, než milované pohádky! Máte to stejně?
Jednoduše jsem vám všem chtěla jenom popřát krásné a veselé a především klidné a pozitivní Vánoce! A nezapomeňte, ať už je strávíte jakýmkoliv způsobem, všechna láska, ochota a štědrost se vám vrátí dvojnásob! Šťastné a veselé!




You Might Also Like

2 komentářů

  1. Také ti přeji krásné Vánoce :)
    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Oh! You're so sweet, your post is cute, hey Happy New Year for you and for all your beloved ones!
    Check my blog :)
    http://thegarconnestyle.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat