Inspiration & tips: Minimalist Christmas

11/23/2015


Christmas has many forms. It depends on how we "dress" them. We can choose tradition form of Christmas, or we can be little bit more "provocative" and courageous and try new things! Just don't be afraid! We can try be different this Christmas. We can choose dark green or black decorations for our tree. Or we don't have to have tradition christmas tree! How about playwood tree, palm or simple branch in a glass vase? Or how about little white owls or paper decorations for our tree this year? Try new ways! We are not limited! Everything is permitted!
Minimalist Christmas spirit is simply wonderful! What do you think? :)

Vánoce mají mnoho podob. Záleží na tom, do jakého "kabátku" je obléknem. Můžeme vsadit na tradici anebo se můžeme přestat bát a začít zkoušet nové věci! Co takhle tento rok zvolit lahvově zelené či černé ozdoby na vánoční stromek? A nebo nahradit tradiční stromek tím, který je vyrobený z překližky či papíru? Nebo si rovnou pořídit palmu? Či si bez námahy zvolíme skleněnou vysokou vázu s větvemi? Papírové ozdoby, malé bílé sovičky místo klasických kouliček, věnec z jmelí, kulaté svíčky... Tolik možností a tolik cest. Stačí se nebát. Vše je dovoleno!
Nevím, jak vy, ale myslím, že Vánoce v minimalistickém duchu (ať už se nám líbí nebo ne) mají něco do sebe! Co myslíte? :)

 all pictures from Pinterest

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Pěkné inspirativní fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se takhle taky moc líbí, vlastně to vypadá naprosto úžasně, ale já bych to nevydržela. Vždycky v obchodě vidím něco roztomilého, přeplácaného a nevím, jak bych se udržela!! :D :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, všechno je tak čisté a jednoduché! Už se nemůžu dočkat Vánoc :)

    OdpovědětVymazat