Black and electric blue

12/05/2015


Winter. This is exactly that season. The most difficult season for nice dressing. Yes, nobody wants to look like a big soft shape by wearing so many sweaters and scarves. Fortunately, last days weren't as much cold so I decided to wear my favourite blue (electric blue) coat. It's my special item. I love it so much! I always feel sooo good when I wear it! Do you know it? Do you have any special item you cannot live without it? :)

Zima. To je přesně to období. To nejtěžší období na to, aby jsme se hezky oblékli a přitom nevypadali, jako koule obalené v co největším množstvím šál a svetrů, co zvládneme pojmout. Naštěstí ještě není (až taková) zima a sem tam se dá něco obléknout a tak jsem vytáhla ze skříně tento kabát. Jistě máte nějaký kousek, kterého si strááášně moc vážíte, máte ho rádi a cítíte se v něm vždy tak dobře! No, tak přesně takto se pokaždé cítím s tímto modrým (mé oblíbené pojmenování této barvy: elekricky modrým) kabátkem! A jaký kousek je ten váš, co má "spešl" místo ve skříni? :)

photos by Josefína Bielková
coat: F&F
jeans: Zara
sunglasses: Mango
shoes: H&M

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Tak když teď takhle přemýšlím, tak takový kousek oblečení asi nemám, je fakt, že v některých se cítím líp, ale nijak neupřednostňuju :D. I když tenhle kabát je tedy fakt úžasný a určitě vystupuje z davu ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kabátek je nádherný a je pravda, že zima je na módu docela výzva, já si stejně vždycky připadám hrozně nabalená ale většinou dám přednost teplu před stylem, takže mi to ani nevadí :) já miluji své černé džíny s dírami na kolenou ♥
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabátek je nádherný, bez něj by byl outfit nudný, ale s tím kabátek je skvělý! :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  4. Kabatek je nadherny a velice ti slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná modrá!! Moc ti sluší. Asi se po něčem v takové barvě kouknu, aspoň svetřík :))) Podle mě krásná barva na každé roční období.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  6. Modrá uplně září, moc ti to sekne!! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kabát je fakt krásny!!! Milujem modrú, takže aj keby som chcel, nemôžem mu nič vytknúť! btw. mne sa takáto zima-nezima, aká je tento rok páči! ;D

    www.UntilYouHateMe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si na to počasí taky nemůžu stěžovat :D

      Vymazat