Inspiration & tips: Gift wrapping

12/11/2015


I don't know how about you, but I love wrapping gifts! It's one of the best activities during Christmas time! Already in October, you can find me in shops how I am looking for perfect wrapping paper and bows. I don't understand people whose say "oh no, I have to wrap some gifts" or something like that! I love it! Last year I had paper with wide red-white stripes and year before I chose golden paper (I loved it so so much!). This year I thought about home-made self-printed paper, but I found really beautiful paper so I decided for it (and on instagram you can see it). If you are enthusiast as I am, but you still don't know how to wrap your gifts this year, I hope this inspiration post could hepl you! Have a fabulous weekend everyone! :)

Nevím, jak je tomu u vás, ale pro mě je balení dárku jedna z nejoblíbenějších činností v období (a v před období) Vánoc. To se vždycky doslova třesu, když už v říjnu vybírám mašle a papír a vymýšlím, z čeho tento rok vyrobím jmenovky. Nechápu lidi, co mají na jazyku slova "ježiš, teď ještě musím zabalit dárky" a podobně. Prostě ikdybych dostala do ruky toaletní papír byla bych naprosto šťastná a neváhala bych s balením. Každý rok mám jinou náladu. Minulý rok jsem pracně po obchodech vyhledávala papír se silnými červeno-bílými proužky a rok před tím to byl zlatý okázalý papír, z kterého jsem měla pomalu větší radost než z dárečků, které jsme do něho balila. Tento rok jsem přemýšlela nad vlastnoručně tištěným, ale nějak jsem se k tomu nakonec neodhodlala (hehe, na instagramu můžete vidět, jaký u mě tento rok vyhrál!). Pokud patříte mezi nadšence (jako třeba já), ale stále nevíte, jak tento rok udělat z krásného dárku ještě krásnější dárek, třeba vám tento inspirativní příspěvek pomůže! Ale nakonec nezapomeňte, že nejkrásnější dárky se nedají nijak zabalit! Krásné balení a pohodový víkend všem! :)

all pictures from Pinterest

You Might Also Like

6 komentářů

  1. I love wrapping up gifts to look all pretty and minimalistis, last year I wrapped everything in brown parcel paper with red string and super cute little tags!

    Dana || fashion-dew.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's cute!!! I love brown parcel paper, it's so cool, minimalist and simple! :)

      Vymazat
  2. Tenhle styl se mi taky moc libi, asi do toho letos pujdu :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    FB Page

    OdpovědětVymazat
  3. To je naozaj pekný článok. Milujem takéto jednoduché veci :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný článek! Já jsem na tom právě úplně stejně a tenhle rok se přikláním právě k téhle ''přírodní'' verzi, takže už se moc těším! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) jo, někdy není na škodu vyhnout se klasickému balícímu papíru, co je v obchodech :))

      Vymazat