The best of 2015

12/30/2015


Jak bude znít věta: "Tento rok bych hodnotila slovem 'dobrý'"? Hm, to zní dost zvláštně. Moc neutrálně, možná až pesimisticky či dokonce ironicky? Ale tak to já vůbec nemyslím (a ani necítím)! Nechci nikoho mystifikovat! Zkusím to znovu. "Tento rok byl...?". Ne... Tento rok byl prostě dalším rokomem v našem životě. Se spoustou změn, zážitků a prožitků, poznatků, setkání, náhod a osudů, tak, jako je tomu každým rokem. To snad ani nelze říct "tento rok byl dobrý, ale tamhleten ne". Jink a jank platí stálé, vždy a všude, no ne? Prostě v každém roku se odehrávájí krásné chvíle plné radostí, ale i těch méně šťastných. Tak to bylo, je a bude. Stačí zachovat klid v hlavě a mír v duši. A já vám všem tímto příspěvkem přeji: Krásný a úspěšný rok (plný pozitivních myšlenek) a spoustu krásných a přešťastných chvil! :)


You Might Also Like

10 komentářů

  1. skvele fotky!:) at je dalsi rok jeste lepsi:)

    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní fotky! Miluju tvůj styl :) A tobě taky krásný a úspěšný rok :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, škoda, že letos jsme se ještě sněhu nedočkali :) a máš pravdu, hodnotit rok je takové zvláštní, vždycky se ti něco povede a něco zas ne a myslím, že i to "dobrý" je vlastně fakt dobrý :D těžko říct, jestli to někdy může být skvělý, protože 12 měsíců je dlouhá doba, aby všechno bylo tak, jak chceme :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :) my jen můžeme dělat vše pro to, aby to bylo stále "dobrý" a nenechat se tolik ovlivňovat negativními věcmi (jak spoustu lidí neustále dělá)... krásný Nový rok! :)

      Vymazat
  4. Tvoje fotky jsou čím dál lepší, vždy mi zlepší tvé články a fotky den :)

    OdpovědětVymazat