Fine shine

10/11/2014

 pictures by Petra Orlová

It happens to you, that you want something so much and after it come as true? You thinking so hard and after it come into your way to your real life? Exactly, this is happening to me right now! And again and again and again. And I don´t talking only about materialistic needs, but about situations, people and even restaurants! I had terrible craving to pumpkin soup and what happened? In my favourite bistro, they had pumpkin soup! And this same is happening with weather! It´s may be four day ago what I wished to have sunny, hot but typical autumn. And what happened? It´s amazing weather with sun! And I can continue like this for long long time!

And when I am writing about fulfilled dreams, I want to tell you I´ve already bought new lens on the my camera! So tree-two-one-now you can look forward to more posts! And its next question. What articles would you welcomed? What do you want to change? What king of topic should I write? Food? Hair/body care? Favourite movies and books or completely different topics? :)

/

Stává se vám také, že si něco moc přejete a ono se to splní? Že na něco, tak moc usilovně myslíte, až se nakonec vaše myšlenka zhmotní a připlete se do vašeho reálného života? Mě se to v poslední době děje pořád! A to nemluvím pouze o materialistických potřebách, ale i o počasí, situacích, lidech a dokonce i o restauracích! To jse takhle měla strašnou chuť na dýňovou polévku a co se nestane, druhý den jdu do svého (našeho) oblíbeného bistra a hádejte, jakou mají polévku! A to samé s počasím. Jsou tumu, tak čtyři dny, kdy jsem si tak moc přála, aby bylo teploučko a sluníčko, ale při tom by všude kolem bylo spadané listí a takový ten starý známý podzim. A ono se stalo! Je teplo a sluníčko o sobě neustále dává vědět! A takhle bych mohla pokračovat do nekonečna! Doufám, že i vám se děje to samé!

A když už se zmiňuji o splněných přáních, musím vám radostně a hrdě (a nevím, jak ještě) oznámit, že jsem se po dlouhém čekání a rozmýšlení rozhoupala ke koupi nového objektivu! Takže: těšit se tři-dva-jedna-teď na více (nejen) outfit postů! A tím směřuju k následujícímu bodu a to je otázka, co nového by jste uvítali na blogu? Nebo, co by jste změnili? Jaké články by jste uvítali? Více článku o jídle, nějaké tipy, třeba na svačinky? Něco z kosmetiky nebo péče o tělo, vlasy...? Nebo třeba tipy na knížky a filmy? Nebo naprosto jiná témata? Prosím o bombardaci komentáři! :)



denim shirt: vintage
tee: Pimkie
jeans, headband: H&M
shoes: Converse
 

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Tá košeľa je naprosto nádherná! <3 Neuveriteľne ti to pristane!!! :))

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. och, amazing outfit <3
    LOVELY!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám veľmi rada tvoje fotky, tu aj na Instagrame, máš na to cit. Určite by som uvítala viac takých článkov. Tak isto aj viac jedla! Vyzerá to tak, že sa stravuješ zdravo a ja si vždy rada prečítam nejaké tipy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. That headband's the perfect topper hun! Very boho casual!
    If you have a moment, would love to get your thoughts on my latest design!

    Xx- Julie
    Peace. Love. LOL!

    Haute Khuuture Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý fotky i outfit!

    OdpovědětVymazat
  6. Ta první fotka je top! Sluníčko krásně prosvítilo fotky ;)

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Áno, aj mne sa to často stáva. Niekedy sa toho až zľaknem. Bohužiaľ, stáva sa to aj pri negatívnych veciach a myšlienkach, keď nechcem, aby sa niečo stalo, tak sa to stane.
    Veľmi ti to na fotkách pristane!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  8. veľmi vydarené fotky, ja by som privítala viac článkov o jedle a kozmetike ;)

    lapkindressbox.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. super oufit a krásný fotky, mají takovou originální atmosféru:) sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat