VANS CLASSIC & PRAGUE

10/04/2014


If you are bored of normal (and "normal") shoes, I think you definitely should go and check out these cool defaced-created slip-on from Vans. Well, don't be so surprised, why they are so stylish, when they´re created by Czech and Slovak illustrators, cartoonist and tattoo artists. It just call for something fresh and new! We checked out them in Music bar Lucerna and you can be pretty sure, to your own check in Freshlabels shop, where they will be exposed in the second half od October (and you can auction off them). 
Do you want to buy white shoes and start with creation (as I want?).
/
Pokud vás nudí normální (a "normální") boty, tak si myslím, že by jste se rozhodně měli jít mrknout na tyto supr čupr cool počmáraný slip-onky od Vans. No, nedivte se, že jsou tak stylový, když si je vzali do parády čeští a slovenští ilustrátoři, kreslíři a tateři. Už jen to volá po něčem novém a neotřelém. My jsme se na ně byli mrknout v Music Baru v Lucerně a vy se na ně můžete jít juknout do obchodu Freshlabel, kde budou vystaveny v druhé polovině října (no, a pak si je třeba můžete rovnou vydražit, že).  
Také se vám chce, stejně jako mě, koupit si ty bílé boty a začít si tvořit? Nebo to raději ponecháte jiným?




You Might Also Like

3 komentářů

  1. Taky jsem se na ně byla podívat a byla jsem úplně nadšená... chtěla bych samozřejmě nejlíp všechny :D A nebo, jak píšeš, udělat si vlastní, protože není nad to, udělat si je přesně podle sebe :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, to mi připomělo jeden obchůdek slečny, která kreslí na klasické kecky. :)

    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní projekt! tohle se mi moc líbí a jak říkáš, mám chuť si koupit bílé a něco zkusit! ;))
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat