Classic in winter

11/29/2014

 pictures by Josefína Bielková
What made me recently happy? Well, it´s maybe a book, I found after long long long time in sme little bookshop. Or it can be electric whisk to milk, which my sister bought in Ikea and I can make my chai-latte with oat milk to perfect form! And maybe I am happier from these photos from my beloved JJB and I hope you like it as well as me. Have a fabulous Sunday and chocolate bar for all! :)

/

Co mi v poslední době udělalo hroznou radost? No, třeba to, že knížku, kterou jsem hledala už straaaašně dlouho, a která nebyla takřka k sehnání, do mě takhle minulý týden v jednom malém knihkupectví narazila! Také mám radost z toho, že mi sestra konečně koupila v Ikee šlehač na mléko! Konečně dovedu své chai-latte z ovesného mléka k dokonalosti!  A snad ještě větší radost mám z těchto fotek od mé milovaná JJB (a doufám, že vám tenthle post nějak vynahradí mou týdenní absenci). Krásnou neděli a tabulku čokoládu všem! :)


 coat: F&F
jeans: H&M
backpack: Cropp town
shoes: Converse



You Might Also Like

7 komentářů

  1. Treba sa tešiť z maličkostí :) :) Na fotkách ti to moc pristane. Páči sa mi veľmi tvoj kabát.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Kabát je nádherný! <3
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. conversky vypadaj skvěle ke všemu, jen bych v nich asi zmrzla! Nosíš je i v zimě?

    chickenteryiaki.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten den jsem v nich taky málem zmrzla! :D a tak jsem je raději dala na dno skříně (musejí počkat nějakou chvíli a já taky... :D) :))

      Vymazat
  4. máš úžasný kabát ! .)

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat