Windy wind

11/02/2014

 pictures by Josefína Bielková
You, probably as me, can't believe it is November here? If someone tell me, that is September, I will believe that person! The only thing that remind me that winter is coming is fact, I can´t go out without big fluffy scarf! Just like in this outfit- at it was funny shooting! I can´t wear my hat (cos of terrible and cold wind!), my nose was red (cos of cold as always!) and you can´t see whole outfit pictures, because my camera deceived me! Before leaving, battery was full, but outside, during shooting, my camera decided to have break! And I suppose I was only because of weather and cold wind! (My camera is as me!) So I only can hope for better november weather! Have a fabulous rest of weekend!

/

Asi jste stejně v šoku, jako já!  Taky nemůžete uvěřit, že už je 2. listopadu? Kdyby mi někdo tvrdil, že je září, max ta půlka října, bez váhání bych tomu dotičnému uvěřila. Jediné, co mi připomíná, že se blíží zima, je fakt, že ráno bez pořádně huňaté šály nevyjdu! Stejně, jako je u tohoto outfitu- jehož focení bylo trochu komické. Klobouk jsem nakonec ten den nemohla mít ani na hlavě (za což mohl krutý a zlý severský vítr!), můj nos po dvou minutách zrudl nehorázným způsobem (jako vždy, kdy je zima!) a nakonec jsme nestihly ani vyfotit celý outfit (takže neuvidíte nové boty!), protože mě můj foťák oklamal! Před odchodem mi ukázal, že je plně nabytý (čemuž jsem se trochu zadivila), ale nakonec se ukázalo, že mě klamal! Pěkně proradný je, jen co je pravda! Trochu zafouká studený vítr a hned si usmyslí, že už nebude pokračovat! Takže už jenom doufám, tedy já a můj foťák, ve vylepšení tohoto listopadového počasí! Krásný zbytek víkendu! :)



jeans: C&A
shirt, hat, scarf: H&M
pullover: F&F





You Might Also Like

9 komentářů

  1. krasna sala, slusi:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se zucastnis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. Šál so svetrom je nádherný! <3 Moc ti to pristane :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná šála, ta se mi moc líbí. A závidím klobouček, já v nich vypadám jako hlupák :D
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten svetr a šála jsou peckovní! Kalhoty bych možná volila trochu jiné barvy, než khaki, přijdou i trochu mdlé. Ale nějak výrazně to zase neruší.. Sluší!

    LadyKerstyn - lifestyle and fashion blog

    OdpovědětVymazat
  5. Mäkučké svetre, veľké šály sú povinnosťou v tomto počasí :) Moc ti to pristane.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat