Five

2/05/2015

 pictures by Petra Orlová

FIVE. Five things. Five things which happened me last week. Five things happened me last week and made me happy and smile on my face.

1.) I discovered this amazing song. Maybe it´s nothing new for mostly of you, but for me...

2.) I found money. I found money in my pocket of my jeans. Do you know it? When you get dress something and you find some surprise? And how about surprise what look like green piece of paper? Yes you can buy something yum and sweet right now!

3.) I bought a new book. And this new book is not ordinary! It´s with pictures, yes, it´is comix book, yea!

4.) I gave a present. I gave a present to my friend! Although, one month later, but finally! And what is matter? I made my friend happy and it's doesn't care when I did it.

5.) My roommate bought a sweets. It´s a reason why to have a roommate (but not only for it). You want something sweet, but you finally ate everything what you had and in this moment came your room mate with package of sweets. Isn´t it dream?

And which things made you happy recently? :)

/


PĚT. Pět věcí, které se mi v minulém týdnu přihodily. Pět věcí, které se mi v minulém týndu přihodily, a které mě potěšili a vykouzlily (nejenom) na mém obličeji úsměv.

1.) Objevila jsem tuhle úžasnou písničku. Pro někoho to asi nebude objev dne, ale mě se podlamují kolena...

2.) Našla jsem stovku. Jo, znáte to, když si obléknete něco po dlouhé době a objevíte při tom poklad v kapse? A co teprve, když je to v podobě zeleného papírku! Jupí, de se pro něco dobrého!

3.) Koupila jsme si novou knížku. A ta knížka není ledajaká. Je s obrázky, je to totiž komixová knížka. (Takže opět: Jupí!)

4.) Konečně jsem dala kamarádce dárek k narozeninám! Sice s měsíčním zpožděním, ale to nic nemění na tom skvělém pocitu někoho obdarovat a vidět, jak se ten človíček směje!

5.) Spolubydlící koupila bonbomy. To je výhoda bydlet s někým. Vrátíte se pozdě večer, nemáte hlad, ale máte chuť, ale všechno dobrý, co jste měla už jste sdědla! No a v tom na scénu přichází kouzelná víla, která vám před očima máve mňam bonbony a se slovy "chceš?", no nemilovali by jste to?

A co vám udělalo v poslední době největší radost? :)



white shirt: Tally Wejl
watch: Daniel Wellington
pants: Camaieu






You Might Also Like

6 komentářů

  1. sluší ti to, skvělý minimalistický outfit!

    OdpovědětVymazat
  2. Mne urobilo radosť, že som dnes ráno cestou do školy našla 50 centov. Nie je to bohviečo ale radšej niečo než nič :D Fotky sú naozaj krásne a máš veľmi milú spolubývajúcu :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné fotky:) a je super že se umíš radovat z maličkostí:)

    OdpovědětVymazat