#INSTADIARY: instalife

6/15/2015


BE ALIVE. You might have noticed about my return to "insta life" (meaning instagram life, full of beautiful square photos, which you love so so much and you wanna live in there and many many people are adective on them). It´s quite strange, how this ap swallow me so much, but despite: love love love. And how about you? (And if you´re interested, I sometimes add to snapchat: @hana.sz). Have a fabulous and fresh start of the week!

ZNOVA NAŽIVU. Možná jste již zaznamenali můj návrat do "instaživota" (myšlen instgramový život, plný krásných čtvercových fotek, ve kterých by jste chtěli žít a na kterých si mnoho a mnoho lidí zakládá život a jejich závislost roste každý den, jinak to přeci nejde, že). Je to dost zvláštní, jak mě tahlecta vcelku povrchní aplikace pohltila (mě a zbytek celého světa), ale i přesto a přese všecko: miluju miluju miluju! A jak jste na tom vy? (A pokud zajdeme ještě dál, občas si vzpomenu i na snapchat: @hana.sz). Mějte úspěšný a krásný (a prostě fresh) start do nového týdne!




You Might Also Like

4 komentářů

  1. Jo, jsem na tom úplně stejně :) taky jsem na instagramu dost závidlá, poslední dobou víc a víc :) pěkný fotky!
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Looks great! Nice blog you have!

    xx

    OdpovědětVymazat
  3. jj taky mě to pohltilo a to jsem napřed vůbec nechtěla! Pořád jsem kámoškám ve škole říkala, že to je blbost :)...

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Great pics!

    Make sure you check out my A/D Brazilian Lingerie give-away! You have the change to win a beautiful bra from Gisele Bündchen her collection!

    XX

    http://www.floortjeloves.com
    http://www.facebook.com/floortjeloves

    OdpovědětVymazat