Unstoppable

6/02/2015

 pictures by Josefína Bielková

UNSTOPPABLE. It's the right time to write (again) "time flies" because June is already here! And what this mean? Summer, hot, holiday, the end of this school year and my eighteenth bday (and yes, it´s the first time when I am looking forward it so much and I haven´t got any reason for it, maybe I am going to be eighteen years old, but does it sense?). The time is simply "unstoppable".

NEZASTAVITELNÝ. Opět nastal ten správný čas napsat "toto ale letí panečku"! Ježíšmárjá on už je červen a já sem z toho happy jak dva grepy (proklínám osobu, která mě naučila tohlecto říkat!). Červen znamená léto, teplo, konec dalšího školního roku a moje osmnáctiny! (A ano, poprvé v životě se těším na narozeniny a skutečně k tomu není ani jeden jediný důvod, možná jenom to, že už mi bude osmnáct, ale ta skutečnost ve skutečnosti nic neznamená, nemyslíte?). Čas je prostě k nezastavení, zkrátka a dobře "unstoppable". A na co se v červnu nejvíce těšíte vy? :)



shoes: Nike
sweatshirt: H&M
backpack: Cropp
jeans and sunglasses: F&F



You Might Also Like

13 komentářů

  1. Parádní outfit :) ty Niky jsou uplně boží :))

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  2. Já se těším, že už snad taky konečně bude teplo! Květen nestál za moc, tak doufám, že to červen napraví :) Outfit je super, batůžek i Niky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý outfit :) já se hlavně těším na konec školního roku, narozeniny a na zasloužené prázdniny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásnej outfit- jednoduché, pohodlně a zároveň stylové- nejlepší kombinace :)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. Mne sa strašne tento outfit páči až na tie tenisky, ktoré by som vymenila. Ale to je asi vec vkusu! Inak krásne jednoduché a pohodlné :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za názor, já mam vždycky dylema před odchodem, co za boty, to je nejtěžší :D ale většinou zvítězí ty nejpohodlnější! :))

      Vymazat
  6. krásný fotky a moc se mi líbí brýle a bundička! <3
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  7. Wow. I am loving those shoes and sunglasses. Thanks for sharing and check out the latest addition to the Eye Adore Series.

    Eye See Euphoria | http://eyeseeeuphoria.com/post/eye-adore-modern-ensemble

    OdpovědětVymazat
  8. Great look! I have just found your blog and I love it so much! xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat