Fresh summer salad with tofu and chilli

8/22/2015


FRESH SALAD WITH TOFU AND CHILLI. I don't know how about you, but I am ranked among lover of salads. Especially during the summer season I always have to have a lot of vegetables. And because same and repetitive meals and dishes are bored, I try to invent something new. I love salads with everything. With starberries, green beans, nuts or mustard dressing, but at this moment I love this one! Lamb´s lettuce, cucumber, tomatoes, red peppers and tofu with chilli. Just add garlic oil, a few drops of lemon, salt and pepper and it´s done!

SVĚŽÍ LETNÍ SALÁT S TOFU A ČILI. Nevím, jak vy, ale já se sama řadím mezi "salátoholičky" (ježiši, to zní divně!). Obzvláště v období jaro-léto musím mít neustále při ruce čerstvou zeleninu (táta tvrdí, že máme lednici, jak pro králíky). A protože mě stejné a opakující se jídla nudí, snažím se vymýšlet stále něco nového a dvojnásobně to platí u mých milovaných salátů. Miluju všechny! Ať už jsou s jahodami, fazolkami, ořechy či hořčičným přelivem, ale tehle u mě momentálně vede! Polníček, okurka, rajčátka, červená paprika a (nově objevený) tofu s chilli. Už to všechno jen zakápnout česnekovým olejem, pár kapek citronu, pepř a sůl a tradá!




You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ja som presne ako ty, tiež bez zeleniny nedokážem žiť. Tento šalát vyzerá úžasné a rozhodne tak aj chutí. Musím ho skúsiť.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak až ho vyzkoušíš, budu ráda, když napíšeš! :)))

      Vymazat
  2. Ňam! Vypadá to strašně dobře! :) Já právě zatím dělám jen úplně obyčejný saláty, takže musím najít víc receptů a pustit se do toho :) Ale jednou jsem měla v restauraci s modrým sýrem, jahodami a oříšky a byla jsem v nebi, haha! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež rada vymýšľam nové chute, recepty. Nuda nesmie byť ani v jedlách. :-) Vyzerá chutne a určite vyskúšam!

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovědětVymazat
  4. Yum! It looks so delicious and healthy :)

    http://memoriesofthepacific.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat