New in: camera and bear

5/27/2014

What have you made happy at last time? I am so happy I got this camera. I love almost all retro or vintage things. And with this new love holiday and summer will be the best. My plan is take pictures everytime everywhere whole summer and I will buy some cool and stylish album! How about you? What do you think?
 
/

Co vám v poslední době udělalo největší radost? Mě asi tento fotoaparát. Miluji snad všechno, co je vintage a retro a s tímhle drahouškem se těším na léto a prázdniny ještě víc. Můj plán je nakoupit si zásobu černobílých filmů a zdokumentovat každičký okamžik letošního léta a v nějaké vzdálené zemi koupit nejstylovější fotoalbum, co najdu! Co říkáte, neláká vás udělat něco podobného?

Také bych vám dneska chtěla představit ojedinělý projekt v České republice nesoucí název TERIBEAR, který podporuje pěstountskou péči a náhradní rodiny. Jsem moc ráda, že vám můžu představit tuto nadaci a podpořit tím celý projekt. Pokud, stejně jako já, rádi přispíváte na dobrou věc, můžete navštívit http://www.teribearshop.cz/ a podpořit se mnou projekt TERIBEAR.



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásnej foťák :) S fotkama je to fajn nápad, taky fotím na film. I když to hodně leze do peněz, je fajn mít vzpomínky na papíře, než uložený někde na paměťové kartě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fleška nebo paměťovka se ztratí snáž, než-li album (to vydrží věky)... ;)D

      Vymazat