Photo Diary: Strawberry Sunday

5/03/2014




STRAWBERRY SUNDAY. I hope that the weather will be better and sun will begin shining again. And if not, I'd rather give to myself a second helping of yummy lemon cake and a second helping soya shake. Have a great rest of weekend! :)

JAHODOVÁ NEDĚLE. Doufám, že teploměry opět začnou stoupat a sluníčko začne hřát. A kdyby ne, tak si raději dám druhou porci citronového koláče a další skleničku soyového-šejku! Přeju krásný zbytek víkendu! :)



You Might Also Like

7 komentářů

  1. Mňam <3 A nevím jak u vás, ale mě probudilo sluníčko a řekla bych, že se i trochu oteplilo, takže myslím, žs to bude pěkná neděle :-))

    OdpovědětVymazat
  2. jžš to je skvěle nafocený !

    OdpovědětVymazat
  3. looks so good!! i'm drooling!!

    www.laurinawong.com

    OdpovědětVymazat
  4. This looks mega delish! YUMMMM! I LOVE STRAWBERRY ANYTHING!!!!! Glad I clicked on your comment on ATLANTIC-PACIFIC's blog and got led back here to yours. Your blog's pics and layouts are great too, keep it up! Just followed on GFC and bloglovin' <3 By the way, you should check out my newest outfit post featuring an 'on trend' linen suit, Céline SS14 check knit skater shoes, and the CHANEL S/S14 GRAFFITI BOY BAG from the runway!!! Guaranteed to be one heck of an outfit, please tell me what you think!!! #PROVOKED

    xx The Provoker
    http://www.the-provoker.com/2014/05/vegan-fibers.html

    OdpovědětVymazat
  5. That looks so yummy!!!

    Love from Munich, L

    THE STYLE CIRCUS

    OdpovědětVymazat
  6. You have a lovely blog!! <3

    Well I was wondering if we could follow each other via bloglovin, gfc, instagram, twitter, facebook and g+? Do visit my blog and let me know where you follow and I will follow back right away!! :)

    Have a happy week ahead!
    Charu
    http://www.myglossyaffair.com/

    OdpovědětVymazat