Don't be serious

11/05/2015


TAKE IT SERIOUSLY. No. Exactly opposite. Don´t be confuse by title of this post. It is exatly the opposite. Never be too much seriously. Because, if you take it too personally and you sneaking and niggling in all details, it will never go anywhere. Firstly, it could hurt you and secondly it could lead to negative thoughts and negative energies. Doesn´t somebody like you or cannot understand your opinion? Don´t bother with this person. It is the opinion and statemnt of this person, not yours. Or other example: You stay in front of mirror and thinking about going to the supermarket for some food in pajama panst? Again, there is no problem. If you like these pants and if you feel comfortable you can go and don´t care about it anymore. I could mention a thousands and thousends of examples but it could lasts really long time. But don´t forget, you already have the most important "thing". It´s you. And only you could control what and especially how much you can take things and persons serious.

BRÁT TO VÁŽNĚ. Ne. Právě naopak. Nenechte se mystifikovat názvem příspěvku. Nikdy a nic a nikoho neberte moc vážně. Jak by to tady jinak vypadalo? Protože, když věci budete brát příliš osobně a příliš vážně a budete se jimi do nejmenších podrobností zabývat a nimrat se v nich, nikdy to nikam nepovede. Zaprvé vám to může jenom ublížit a za druhé takovéto "rozklady" věcí ve většině případů vedou jenom k negativním myšlenkám a o to k negativnějším energiím. Nemá vás někdo rád nebo nechápe vaše názory? Bez problému. Je to čistě jen a jen jeho věc, proč by jste se tím měli dále zaobírat? Stojíte před zrcadlem a přemýšlíte, jestli si můžete skočit do obchodu pro limču jen tak v pyžamových kalhotech či teplácích? Opět v tom nevidím problém. Pokud to nevadí vám a cítíte se tak dobře a pohodlně, proč by jste to měli i nadále řešit? Můžu uvádět tisíce a tisíce příkladů toho co a jak (ne)řešit, ale to by jsme tu byli ještě hooodně dlouho. Zkrátka a dobře, to nejdůležitější už máte dávno. Jste to vy. A jenom vy dokážete ovlivnit, co a hlavně jak moc a taky koho budete brát "vážně".

pictures by Josefína Bielková
bag, jeans: H&M
turtleneck: Zara
coat: Pascal Jeans

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Great post and lovely look. Thanks for sharing.

    Eye See Euphoria | http://eyeseeeuphoria.com/post/blake-kuwahara-2015-fall-campaign

    OdpovědětVymazat
  2. Jo,jo, u oblečení a těch dalších, povrchových-a povrchních-věcí to tak neřeším, ale občas jsou situace, ke kterým se pořád vracím a pořád je nedokážu nějak dolehčit. Ale učím se to tak dělat :D!
    A jak sjem už psala, ty boty jsou dokonalé, a clekově se mi tohle barevné (ne)ladění moc líbí ;ú

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naučit se to je na tom to nejtěžší no ... :)) a jinak děkuju :)

      Vymazat
  3. Skvěly podzimni outfit a mas skvele vlasky:))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, zelená celý outfit osvěžila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Text je plný pozitivnej energie, máš pravdu, netreba vôbec riešiť také "maličkosti".
    Inak k outfitu - veľmi sa mi páči rolák, tá zelená je taká "iná", svieža, a to sa mi na tom páči asi najviac! Palec hore :)

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju ti :) a posílám další pozitivní energii! :)

      Vymazat
  6. skvely fotky, moc ti to slusi :)
    quietus.blog.cz

    OdpovědětVymazat