Inspiration & tips: Christmas gift ideas for her

11/29/2015



sweater: H&M (podobný naleznete ZDE) , wach: Daniel Wellington (15% off with code: sweetchillibyhana), lace bra: Lindex 

Momentálně sedím doma v teploučku u okna a dívám se, jak venku chumelí! Za 25 dní jsou Vánoce (ehm, doufám, že nejsem jediná, kdo je v šoku z toho, že už -UŽ- je prosinec!)! Opravdu by mě zajímalo, jak se to stalo, že je venku bílo, můj pes tu pobíhá s vánočním svetrem se sobem a mamina pořád do mě něco hučí v tom stylu "kde jsou ty mašle z minulého roku? co mám koupit týhle a týhle tetičce? a jestli jí už konečně udělám ten věnec na dveře?!". Do toho jsem na messengeru bombardovaná sestrou "jestli bude cukroví" (s následující zprávou po pěti minutách) "jestli už mám cukroví" (momentálně je na erasmu a na Vánoce přijede -to jen kdyby jste se divili, proč mi to třeba neřekne-). Pak jsem slíbila jít do kina, do divadla, na trhy, na nakupování vánočních dárků na maturák a už ani nevím na co všechno! K romu jsem se chystala dneska upéct banánové veganské perníčky, no a když do toho započtu školu, všechnu úkoly, datumy odevzdávání prací, testy, maturitu a přihlášky a přijímačky na vysoké školy, není divu, že musím psát do svého diáře tak malým písmem, že to pomalu ani nepřečtu a to jen proto, aby se mi tam všechno vecpalo. Ale co. Vždyť všechno je v pohodě. Já jsem v pohodě. Vy jste v pohodě. Takže je vše ok. Hlavní je zachovat klid a mír, šířit lásku, radost a pozitvní energii a uvidíte, jak se vám všechno vrátí!

A teď trochu na jinou notu! Lidé, kteří nakupují dárky se řadí do mnoha skupin: Ti, co jsou prostě a jednoduše líní a pohodlní a volí nejjednoduší cestu, která je. Potom jsou tu lidé, kteří si potřebují být ve všem jistí, nechtějí udělat v ničem chybu a vsázejí na jistotu (narážka na dárkové karty a spol). Pak bych uděla ještě skupinku lidí, co přímo věří, že koupě dárku je ten nejlepší způsob, jak obdarovat své blízké a milované. Nesmím zapomenout ani na ty, co nakupují dárky 23. prosince (prostě workoholici nebo chroničtí zapomínači nebo něco takového). No a nakonec ještě vytvoříme skupinku těch vzorných lidí, co vzorně plní tajné sny ostatním (ano mami, dostaneš ten svetr, o kterém jsi mi říkala už v srpnu).
Sama mám největší radost, když můžu někomu něco vyrobit nebo upéct. Připadá mi, že v takových dárcích dostává obdarovávaný kus ze mě, kus lásky a k tomu ještě kus vánočního ducha. No a když spočtete všechny tyhle kusy k sobě a k tomu radost toho člověka, není výsledek přímo skvostný? Ikdyž jsem velká příznivkyně takovýchto dárku, i přes to ráda udělám někomu radost materiální věcí (protože sama dobře vím, že některé věci nám jednoduše udělají radost). A jak jste na tom s obdarovánáním vy?

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Nad všetkými týmito vecami by som sa rozhodne potešila ♥ No najviac asi nad wellingtonkami!

    OdpovědětVymazat
  2. Vďaka tebe už viem čo kúpim mojej najlepšej kamarátke :) Vážne skvelé tipy. Nie jedna bytosť by sa z nich tešila! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  3. Podprda a hodinky jsou božíí, to bych velmi ocenila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taito/Spartacus, titanium screws - Titanium Arts
    Taito/Spartacus, titanium screws - Titanium dental implants Arts. Taito/Spartacus, titanium screws - TITAColor titanium flat iron / titanium plate flat irons Cinder | babyliss pro nano titanium curling iron Taito / 4x8 sheet metal prices near me Dovo / Eelo. Taito/Spartacus - Taito $34.97 · ‎In stock

    OdpovědětVymazat