Inspiration & tips: Sporty

1/13/2015


Are you bored of winter and cold like me? No, I really like my cots and oversized fluffy scarves, but I can't help looking for some spring/summer items! And if it´s more "sporty" as well, it´s better! I have to go (search of the perfect white sneakers! Its my only this year resolution. Find perfect white pair! :D). And how about you? Are you entering into tags like "beach", "sun" and "summer"?

/

Taky už vám zima leze na nervy jako mě? Né že bych neměla ráda svoje kabáty a huňaté šály (snad se teďko neurazí), ale nemůžu si pomoc nekoukat na internetu a v obchodech po kouscíc na jaro a léto. No a když jsou ty věcičky trochu víc "sporty" tak je to jen na přilepšenou! No nic musím jít (musím jít hledat perfektní bílé tenisky! To je totiž asi moje jediné předsevzetí v tomto roce. Najít perfektní bílé tenisky! :D). A jak jste na to vy? Taky už zadáváte do vyhledavače slova jako "beach", "sun" a "summer"?



You Might Also Like

3 komentářů

  1. Love that cardigan with the grid pattern <3

    — Michelle | MXP STYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak daleko ještě nejsem, že bych zadávala "summer" and "beach", ale na jaro už se intenzivně připravuju - letos jsem nezužitkovala zimní slevy až tak k nákupu zimního oblečení, ale už jsem to pojala jako přípravu na jaro :) takže se nemůžu dočkat!

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem letost zimních slev taky moc nevyužila.... radši se už dívám na nové kolekce na jaro! :))

      Vymazat