V&V recipes: Carrot creamy soup

7/09/2015


CARROT CREAM. If you don´t know what good and quick to make for luch, definitely make this carrot cream! It´s quick, easy, tasty, healthy, vegan, cheap and it fills up us!

need (2 servings):few fresh carrots (4-5)
2 parsley
olive oil
fresh herbs (to taste and disposition)
sea salt
black pepper
oatmeal

The washed and cleaned vegetables cut into small pieces and quckly fry them on olive oil. Add water (how much watter is up to you, it´s about how much creamy soup you want) and boil. After mix and blend it. Add fresh herbs, sea salt and black pepper. Each serving arangme with herbs, a few drops of olive oil, black pepper and milled oatmeal. Just grab a spoon and go! :)

/

MRKVOVÝ KRÉM. Pokud nevíte, co dobrého a rychlého k obědu, určitě vsaďte na mrkvový krém! Je to rychlý, snadný, chutný, zdravý, veganský, levný a zasytí!

potřebujem (na 2 porce):
svazek čerstvých mrkví (cca 4-5 kousků)
2 petržele
olivový olej
čerstvé bylinky dle chuti a dispozice
mořská sůl
černý pepř
ovesné vločky

Umytou a očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky, které rychle osmahneme na rozehřátém olivovém oleji. Poté zalijeme vodou (kolik množství použijete záleží na tom, jak chcete mít polévku hustou) a vaříme. Poté vše rozmixujeme, přidáme bylinky, mořskou sůl a pepř. Každou porci doozdobíme bylinkami, pár kapek olivového oleje, černým pepřem a namletými ovesnými vločkami. Nezbývá než už jen vzít lžíci a dát se do toho! :)




You Might Also Like

5 komentářů

  1. teď jsem narazila na tvůj blog a musím říct, že se okamžitě řadím mezi pravidelné čtenáře, jsi úžasná :) a polévku STOPRO vyzkouším, miluju mrkev, ale polévku jsem z ní ještě nedělala :x
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé to sem ráda! když vidím takhle super odezvu mám hned víc chutě a nápadů, co dělat a o čem psát!! :) klidně pak napiš/pošlii fotku, jak se polévka povedla, budu moc ráda :))

      Vymazat
  2. probably it is very healthy!

    please visit my blog! i write about music and fashion!
    better than yesterday

    OdpovědětVymazat
  3. To vypada uzasne!

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  4. mrkvový krém je můj nejoblíbenější!! :)

    chickenteryiaki.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat