Heat waves

8/13/2015


HEAT WAVES. It´s hot. So so hot! I feel like in a greenhouse, but greenhouse has a door and you can escape, or it has roof window for a fresh breeze. But here? So I am sitting on the floor and I am wearing my swimsuit and my notebook has totally hot battery (even I think you can fry some eggs there! what? eggs? no eggs! tofu!). And I can wait to finish this article, because watermelon is waiting for me in the fridge (cold and sweet). And how are you? Are you sitting on the floor and eating watermelon like me?

VLNY VEDER. Je horko. Ne. Je vedro. Je vedro k padnutí. Připadám si jako ve skleníku, až na to, že skleník má ty dveře, které můžete kdykoliv otevřít a jednoduše uniknout. Nebo má alespoň to střešní okénko na proudění chladného čerstvého vánku. A tady? Žádné takové. A tak tu sedím na podlaze v plavkách a s noutbukem na klíně, kterému se teplo už také zdá moc teplé a jeho baterka už je tak rozžhavená, že by jste si na ní mohli usmažit vajíčka (jaká vajíčka? žádná vajíčka! tofu!). Tak až tohle dopíšu, pravděpodobně se odlepím od podlahy a doplazím k ledničce, kde na mě čeká vychlazený meloun (heh, a vám radím udělat to samé). A jak přečkáváte vedra vy? (Taky na podlaze a s melounem v ruce?) 


pictures by Josefína Bielková
 shorts: C&A
bag and sandals. H&M
top: Camaieu
dress: Vero Moda (answer.cz)

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Moc krásný outfit!! :) já je přečkávám na ulici rozdáváním letáčků, protože si zatvrzele toužím vydělat na jednu vysněnou bundu...jojo, co pro módu neudělám :D ale jinak vedra trávím hlavně doma u klimatizace nebo v kavárně s pořádně ledovou limčou :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro modu a oblečení je člověk někdy ochotný udělat cokolv :D plně chápu :D

      Vymazat
  2. Um, that outfit looks perfect for getting through this summer heat. Imma need to steal this style now.

    xoxo, Christina (Copy Her Style)

    OdpovědětVymazat
  3. That blush vest is perfect with those shades! Love! <3

    Velveteencockroach

    OdpovědětVymazat
  4. Já...brigádničím :D. Ano, jsme blázen, ale v 35 stupních hrabu seno a myslím na všechno to oblečení, co si za to koupím :D!

    OdpovědětVymazat
  5. vypada to bozsky!
    quietus.blog.cz

    OdpovědětVymazat