Dreaming about white Christmas

12/15/2014

pictures by Josefína Bielková
 
WHITE CHRISTMAS. When I woke up, I saw through the window new shady day. But wait! Something white was glittering and falling! No way! Really? It is snowing? All cars on the street was covered by the layer of snow, sidewalks were without trodden path by walkers and new another layer on the window sills were waiting to residents, to their surprise, smile and wonder.
So it´s how I imagine December. But no! It has to be hot and sun has to shining,
but I don´t want to complaining! But I thing we are going to spend our Christmas with swimsuits!

 /

WHITE CHRISTMAS. Když jsem se ráno probudila, viděla jsem z okna, že na mě čeká další šedavý den. Ale počkat, co to poletuje za těmi okny? Co to tam tak lehce poletuje a tak se to krásně bíle třpytí? Ne! Vážně! Sníh! Všechna auta zaparkovaná podél ulice jsou zasypány vrstvičkou sněhem. Na chodníkách doposud nejsou prošlapané cestičky od kolemjdoucích lidí a peřinky sněhu na všech parapetech oken čekají na  obyvatele, na jejich překvapení, údiv a radost.
No, tak takhle nějak jsem si představovala prosinec! Ale ono ne, ono musí být devět stupnů a svítit sluníčko! (Ne že bych si stěžovat), ale mám takový dojem, že pokud to takto bude pokračovat, budem se nejspíš na Štědrý den válet na lehátku v plavkách!


parka, jeans: H&M
boots: CCC
scarf: Orsay



You Might Also Like

6 komentářů

  1. You look so stylish, warm and cosy!
    Great piscs <3
    xo xo
    Marina
    http://mmfashionbites.blogspot.gr/

    OdpovědětVymazat
  2. No tiežby som radavidela na Vianoce sneh ,, jeto také krajšie :) Super boty :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat