Inspiration & tips: Autumn list

8/16/2015



AUTUMN WISHLIST. If we like it or not, new season is behind us (or behind wardrobes doors). Autumn. It´s strange thinking about autumn when is outside hot and heat. But you know, thinking ahead is always good idea. So I definitely know what I want to buy. Gray oversize turtleneck (althoug I have never worn it before), retro skirt (althought I have never worn it before), interesting shoes (and a pair of crazy sock, you know people outside have to have something to look out) and lace bra whalebone and without sort of these stuff, becaose I don´t like it and the comfort is the best way! And what are you looking for? 


AUTUMN WISHLIST. Ať už chceme nebo ne, půlka srpna je za námi a na dveře (spíše na dveře našich šatníků) už poťukává přicházející nová sezona. Podzim. je zvláštní myslet na podzim v okamžiku, kdy je venku svítí sluníčko a je teplo, ale znáte to, mít předstih je vždycky dobré. Proto už mám asi i jasno, co budu potřebovat pro přicházející měsíce. Šedivý oversize rolák (ikdyž jsme roláky v životě nenosila), retro sukni (ikdyž jsem suně nikdy nenosila), extra zajímavé boty (a nějaké ponožky do nich, ať mají lidi venku na co koukat) a krajkovou podprsenku bez kostic a takových těch kravin, co všude a pořád do všech cpou (víte co, pohodlí nadevše, hehe, možná proto mám plný šuplík těch sportovních, ale tohle by také mohla být dobrá varianta). A na co si brousíte zuby vy? :)



You Might Also Like

8 komentářů

  1. Moc krásný wishlist! A ponožky jsou potřeba haha! Já si plánuji sehnat třeba nové džíny, pořádnou koženou bundu nebo slip-ony! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ááá, džíny! ty si taky musím připsat do seznamu :D

      Vymazat
  2. na ponožky som tak trochu.. "úchyl", mám ich niekoľko desiatoch, v každom prevedení :))
    do môjho wishlistu určite patria hlavne topánky, ktorých nikdy nie je dosť, a tak isto aj nejaké svetlejšie skinny jeans, nech si šero jesene presvetlím :))

    OdpovědětVymazat
  3. wow amazing items
    the red "jacket" is my favorite one,
    so eyecatchy
    lovely

    with love your AMELY ROSE

    OdpovědětVymazat
  4. thank you Bernadeth! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Po rolákoch každý rok pokukujem aj ja, ale vidím to tak, že ani teraz si žiaden nekúpim :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat