#INSTADIARY: Time flies

8/19/2015


CLOUDY DAYS. How could I ever make a complaint about the heat? I hope the sun will shining as soon as possibility. But I have to say, it´s quite comfortable break. I drink hot tea and read many many books. And of corse I watch films (it´s funny, cos me and films...haha, "we never were friens"). Yes and I don´t forget to regular spamming to instagram. Do you know? You cannot hepl yourself, hehe. And how about you? :)


ZAMRAČENÉ DNY. Jak jsme si někdy mohla stěžovat na vedra? Doufám, že dnešek je poslední zamračený a upršený den. Ikdyž je v tom taky jisté kouzlo, když to vezmu z toho pozitivního úhlu. Asi po dvou měsících jsem si udělala odpolední čaj (to víte, když je venku padesát stupňů nemůžete slova, jako "teplý čaj" ani slyšet). Jedním dechem jsem přečetla další knížku od Dana Browna (bože, vždyť je to génius!) a nadechuju se na další. A když už mám z toho čtení oči šejdrem vystřídám to za film (to je u mě něco! já a filmy... haha). Jo a taky nezapomínám pravidelně spamovat instagram. Znáte to, ne? Prostě si nemůžete pomoci. A jak přečkáváte tohle předčasné podzimní počasí vy? :)







You Might Also Like

7 komentářů

  1. Krasne fotky a detaily. Take doufam, ze uz pocasi bude lepsi !

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  2. Máš moc pekný instagram, krásne fotky :) A to počasie sa mi najprv páčilo, veľmi príjemná zmena, ale už stačilo :D :D

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak nějak... napřed super změna, ale to už stačí! vždyť je léto :D

      Vymazat
  3. hahá, už tě sleduju :D! Já tyhle zamračené dny docela vítám, hlavně kvůli práci, ale jinak už mi připomínají ty děšťové dny na podzim a z toho ěm chytají depky :D :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak na podzim to jo! mě z toho nechytaj depky, ale mlsná :D vždycky, když se ochladí nebo je podzim/zima mám pořád chuť na sladký :D

      Vymazat
  4. Nádherný fotky, prostě dokonalý Instagram! Haha a já to počasí přečkávat nemusím, protože ho miluju! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Amazing feed! Nice blog you have

    xoxo

    OdpovědětVymazat