Black and light

9/24/2015


It was beautiful and hot day and it was time when we were created these photos. I decidet to wear my beloved light ripped jeans. I love them, because it always remind me summer. These pair of denim means summer for me. And a minute ago I put on my burgundy sweater. And this sweater means autumn for me. And when you see me with faux-fur jacket, it means "winter is here". And after is spring and my "spring item" is my lovely creamy sweatshirt. Do you also have some of "seasons pieces" which are make you to feel the certain seoson? I have them! And I love them all as I love all seasons of the year!
Bylo krásně, bylo vedro, bylo nááádherně! Tak přesně v této době vznikly tyto fotky (píši, jako by to bylo před dvaceti lety, ale ono to bylo v pátek, hah)! Připadalo mi, jako by se léto opět vrátilo a prostě jsme nemohla jinak, než vytáhnout tyhle roztrhaný džíny. Je to přesně ten kousek oblečení, který máte spojený s určitým obdobím. Pro mě tyhle kalhoty znamenají léto. A asi tak před minutou jsme si oblékla vínový svetr, který zase pro mě znamená definitivní příchod podzimu. A až uvidíte, že mám na sobě kožíšek, znamená to, že oficiálně začala zima. A až ten kožíšek vystřídá krémový pletený svetřík, můžete si být 100% jisti, že jaro už přišlo. Máte taky své jisté kousky oblečení, který jsou pro vás pomyslnými artefakty určitých období? Já rozhodně! A všechny je do jendoho miluju!


photos by Josefína Bielková
bag and shirt: H&M
jeans: DIY
sunglasses: Mango

You Might Also Like

11 komentářů

  1. No, popravdě nemám. Snažím se nosit všechno a kdykoliv, vždycky to nějak poskládám tak, aby se i letní šaty daly nosit v zimě :D. Ale je fakt, že mi ve skříni visí neuvěřitelně krásný, vlněný svetr s pleteným vzorem, který mi neskutečně připomíná zimu. Škoda, že ho nemůžu nosit, protože mě děsně škrábe, no :/ :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto skvely outfit!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný outfit :) Jen bohužel si už neužijeme holých nohou :( Jinak tu kabelku mám taky a je praktická :) kup roku! :)


    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jop! kup roku, to jo! nacpu do ní všechno a ještě mnohem víc, než bych mohl kdokoli čekat :D

      Vymazat
  4. Love your style <3

    http://martasfashiondiary.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné a jednoduché, sluší ti to :) www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ten outfit je super a taky to tak mám! :) Třeba s koženou bundou nebo obrovskou huňatou šálou :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat