Inspiration & tips: October essentials

9/30/2015

OCTOBER ESSENTIALS. Tak, jako vím, že se to moc často nestává (a dokonce je to i velice nepravděpodobné), ale kdyby náhodou někdo z vás vlastnil peněženku, co není nikdy prázdná, kreditní kartu, která není nikdy přečerpaná nebo skříň, která se dokáže nafouknout do nadměrných rozměrů, dejte mi prosím vědět. Ale ikdyž většina z nás (pravděpodobně) nevlastní jedinou z výše uvedených věcí, nevidím problém v tom, alespoň o nich snít. No dobrá dobrá. Všichni víme, jak to dopadne. Nikdo nezůstane jenom u snění. A tedy jaké kousky (koupené z plačící peněženky) bych nejraději vecpala do své (nenafukující se) skříně?

1. Neutrální kabátek, který bych mohla nosit s čímkoli, kdekoli a jakkoli. No není to skvělá koupě?
 
2. Zlatá čelenka! Nejsem milovnice šperků a podobných serepetiček, ale když jsme očkem uviděla první zlatý lístek z této čelenky, byla to láska jako trám!
 
3. 70.léta nás neopouštějí ani tuto sezonu. Ba naopak. Už mě stihly zpracovat, stejně, jako polovinu blogosféry, a já slintám nad touto černo černou sukní.
 
4. Zase ty třásně! A zase a zase a zase! To prostě nejde jinak, no ne?
 
5. Když už jsme u toho retra, dokážete si představit něco víc retro, než je tehle retro svetr? Já teda ne. Takže deset bodů z deseti, dostává právě on!

6. Tradičně netradičně a možná ještě jinak. No prostě černé botky jsou pro podzim tak typické a tak důležité, jako třeba spadané listí nebo horký čaj. Hm, co myslíte?

A po jakých kouscích pokukujete vy?

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Love this selection!

    XX

    http://www.floortjeloves.com
    http://www.facebook.com/floortjeloves

    OdpovědětVymazat
  2. Výber moc krásnych vecí, asi by som brala každú jednu :D :D

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. Great selection! I love the shoes!

    Made in Mauve

    OdpovědětVymazat