Philips Hue: Hra se světlem + Giveaway

12/23/2015


Když mi přišel balíček se žárovkami Philips Hue vůbec jsem netušila, co můžu čekat. Napřed jsme si říkal "hmm žárovky no", ikdyž jsem si zakazovala být tak skeptická. Rozbalila jsme balíček (tolik bublinkaté fólie jsme snad v životě neviděla, hehe) a hned samotný obal žárovek mě upoutal. Pak jsem jednoduše doma vyměnila žárovky za žárovky od Philips, k wifi routru jsem připojila takzvaný bridge a stáhla si do iPhonu aplikaci. A "hra může začít". Tedy přesněji: "hra se světlem může začít". Ovládání celého systému a aplikace je skutečně jednoduché. Nastavit se zde dá snad opravdu vše. Od příjemného relaxačního světla na cvičení jógy, přes bílé světlo pro čtení až po ultra tlumené červené světlo, se kterým si připadáte, jako krokodýl pod nahřívací lampou v zoo. A pokud si náhodou nevyberete některé z předem připravených osvětlení, jedoduše si stáhněte svojí vlastní fotku z knihovny, facebooku či instagramu a nastavte si barvu světla podle své vlastní fotografie. (Já díky tomu tvrdím, že mám cappucinové osvětlení). Nastavit si zde můžete i časovač a intenzitu osvětlení. Takže pokud vás po ránu nedokáže vzbudit budík, můžete si jednoduše nasvit, aby vás světlo s plynulým zvyšováním intenzity vzbudilo. Žárovky jsou vlastně taková hračička a to nejenom  pro ty, co si rádi hrajou! 


SOUTĚŽ

Chcete vyhrát jeden z produktů z nové řady Philips Hue? Tak nyní máte možnost! Stačí, když pod článek do komentářů napíšete svoje jméno, emailovou adresu a komentař vztahující se k článku a proč by jste zrovna vy chtěli vlastnit jeden z produktů od Philips. Nejoriginálnější komentář bude oceněn hned dvěma sety a to barevnou lampou a sadou bílých žárovek (v celkové hodnotě 5 300,-)!

A jak své šance na výhru můžeš zvýšit? Stačí, když mě začneš sledovat na instagramu/facebook anebo jednoduše klikdeš na philips.jenprozeny.cz a zapojíš se do soutěže i zde!

Soutěž trvá do půlnoci 10. ledna a poté vyhlasím vítěze!

Hodně štěstí v soutěži!


You Might Also Like

21 komentářů

  1. Moje mačičky sa budu vyhrievat pod lampou joj!
    Iveta Horvathova
    iveta@donnaiveh.com
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Lucka Hrabáková
    hrabakovalucka@seznam.cz

    Téda, moc děkujeme za takovou krásnou vánoční soutěž! Tyhle žárovky vidím poprvé a vypadají naprosto skvěle a originálně! A mít světlo podle své vlastní fotky? To zní úplně neuvěřitelně! A proč bych tyhle žárovky vlastně chtěla vyhrát? Protože do teď jsem žila v domnění, že existují pouze žárovky normální a úsporné (ha ha ha) a tyhle by originálně prosvítili náš nový byt!

    Krásné vánoce!

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím to prvý krát a asi to bude dobrá vecička!! :-)

    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  5. Markéta Janáčková, tesu13@seznam.cz
    Tyhle světla mě hnedka hrozně oslovily, především v zimě, jak je hodně tmy, tak se mi líbí všechno co svítí. Hrozně ráda bych je měla doma, abych je mohla vyzkoušet na vlastní kůži.

    OdpovědětVymazat
  6. Hana Vu, ha.nka[at]email.ČZ
    Jeee! Ty jsou parádní! Vzala bych si je do Anglie na skolu, abych si tam mohla vytvořit atmosféry podle nálady a nebo vylepšit si deštivé dny (které tam jsou pořád 🙈😅)

    OdpovědětVymazat
  7. Hana Vu, ha.nka[at]email.ČZ
    Jeee! Ty jsou parádní! Vzala bych si je do Anglie na skolu, abych si tam mohla vytvořit atmosféry podle nálady a nebo vylepšit si deštivé dny (které tam jsou pořád 🙈😅)

    OdpovědětVymazat
  8. JA svetlá milujem! :P Už som sa na to pozeral aj v obchode, ale bol som podobne skeptický ako ty. Usúdil som, že to bude nejaká hlúposť.....zrejme však stojí za to, vyskúšať to :))) celkom by som bol zvedavý, či by na mna malo svetlo účinok ako budíček :D :D :D hah...

    Dušan Marko
    markodusansk@gmail.com
    www.UntilYouHateMe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Hanko - stop - tady je Petr Pan ze Země Nezemě - stop - Zvonilce přestala svítit hůlka - stop - potřebujeme tvoje světýlka - stop - děti budou mít moc velikou radost - stop - přejeme ti veselé a pohodové Vánoce - stop - :)
    Tereza, cuisinejolie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Konečně nějaká originální soutěž! Miluju hezké a zároveň praktické Vánoční dárky :)
    tvojefina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Barbora Klejchová, barunkakralicek@seznam.cz
    Žárovky vypadají moc hezky, elegantně, ještě jsem je neměla a ráda bych vyzkoušela. Je to zřejmě novinka na trhu a zajímá mě co všechno umí a jak dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
  12. Neni to asi originalni odpoved, ale konecne nam prijdou po novem roce dodelat podlahu v nasem novem obyvaku v nasem novem byte... A tak by se i osvetleni moc hodilo! A moznost ovladat ho iPhonem... To by se mi moc libilo 😜 Dekujeme za krasnou soutez!

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Hani, ja se musim nejdriv poradne uklidnit, protoze tahle kouzelna "svitilna" je uplna pecka a mit na dosah sanci vlastnit ji je strasne vzrusujici!

    Prala bych si ji vybrat hlavne proto, ze tlumeni svetla je pro mne jeden ze symbolu ultimate wealth:) Kdyz jsem byla mala, mela nase bohata v obyvaku specialni vypinace, ktere krasne prizpusobovaly nasviceni pokoje a objektu v nem podle toho, jak si to vyzadovaly okolnosti. Byla devadesata leta a vsichni jsme z toho byli uplne paf a doted mi nejde do hlavy, ze jsme ji ty vypinace nevyradili z provozu neustalym manipulovanim tam a zpatky:)
    Nedavno jsem se z koleje poprve prestehovala do vlastniho a lampicky by pro mne byly asi totalnim symbolem dospelactvi. Asi bych okamzite obvolala vsechny kamaradky, protoze treba takove specialni osvetleni pro jogu (konecne to nekdo chape!!!), cteci svetlo, romanticke svetlo a hlavne v teto dobe svetlo, ktere cloveku v zime pomuze prezit vstavani v sest... To vse je tak uzasny priklad toho, jak technika konecne prisla s necim, co nadchne zeny! :)
    Nepotrebuji appku na to, aby mi naseptala, kde sezenu pisnicku v lepsi kvalite nebo ktera pizza ve meste ma nejvic salamu, ale dejte mi vhodne svetlo a treba me uvidite stastnou:)

    mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Chtěla bych se cítit jako krokodýl pod nahřívací lampou v zoo. :D :D. Také ráda cvičím, hodilo by se tedy i světlo na jógu a v neposlední řadě bych si vytvořila i odstín cappucino, protože jsem na Vánoce dostala kávovar, který mám i s malým posezením u mě v pokojíku, říkám tomu "Soukromá kavárnička" a toto světlo by se tam hodilo!:)
    Aneta Valentová
    anda.v@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Veronika Šlápotová
    ferenikes@seznam.cz

    Žárovky vypadají luxusně :) miluji jakákoliv světýlka, doma na vánoce svítí všechno možné (svícny, stromeček, okapy, hvězda v okně atd.) a proto až budu sundavat celou vánoční výzdobu, ráda využiji možnost použít stmívání světel a hlavně změnu barvy v interiéru. Jsem tak trošku úchyl do fialové a to by se tak nádherně hodilo :D kromě toho mám roční holčičku, která když vidí jakékoliv nové světlo dělá óóóó :D je to děsně roztomilý a teď bych mohla i já dělat óóóó
    Přeji krásný nový rok 2016

    OdpovědětVymazat
  17. Tereza Ptáková
    ptakova.tereza@seznam.cz
    Ahoj.. tohle je teda něco. Na kreslení na masáž, při cvičení na kuráž. Na vaření dodá chuť, při jemnějším bych si 'schrup'. Na party jak dělané, i pro mé pejsky stonavé. Prosvítí mi celé dny, slast i číst si noviny. :))

    OdpovědětVymazat
  18. Tereza Ptáková
    ptakova.tereza@seznam.cz
    Ahoj.. tohle je teda něco. Na kreslení na masáž, při cvičení na kuráž. Na vaření dodá chuť, při jemnějším bych si 'schrup'. Na party jak dělané, i pro mé pejsky stonavé. Prosvítí mi celé dny, slast i číst si noviny. :))

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Thank you for your articles that you have shared with us. Hopefully you can give the article a good benefit to us. Světla Philips

    OdpovědětVymazat