Fresh start

1/02/2015

pictures by Josefína Bielková
FRESH START. I hope you enjoyed New Year's Eve full line (or as me- I fell asleep at nine o´clock with book) and you welcomed new year as good as you could! I don´t know how about you, but I´m quite bored of this nothing-much-to-do time, do you? And this wide, with fresh air and smelt of wood, started bored me so much (I miss city and everything). I am rested, refreshing, over! (Hah and I can see how I will dying on the first lesson and I will look forward to a weekend :D). So I have nothing much to do, I am reading, writing etc and even, believe or not, I am creating outfits for spring! And how about you?
Ps: there are pictures, which we've taken before snow, if I will wearing this for today I will probably congeal, I guess :D.
Have a fabulous weekend and have, of course, fabulous all days of 2015 year! :)

/

NOVÝ ZAČÁTEK. Doufám, že jste si Silvestra užili na plný čáře (nebo stejně jako já- usla jsem v devět hodin u knížky) a že jste přivítali nový rok jak se patří a vykročili mu vstříc pravou nohou! Nevím jak vy, ale na mě toho válení a nic moc nedělání je už dost! Začíná mi tato klidná divočina, plná sněhu a čerstvého vzduchu vonící dřevem, lézt na nervy (chybí mi město a to všechno!). Už jsem odpočatá, prostě re-flesh a tečka! (a už vidím jak v pondělí se všechna síla záhadně vytratí a budu se už těšit a víkend :D). Takže se tu jen tak poflakuju a vymýšlím, o čem budu psát, co budu dělat, co budu číst a věřte nebo ne, už si vymýšlím, co budu nosit na jaře! :D A jak jste na tom vy?
Ps: tady jsou fotky outfitu, který jsme fotily ještě před sněhovou nadílkou, teďko bych v tom asi umrzla popravdě řečeno. 

Krásný víkend a vlastně i krásný zbytek roku 2015! :)

coat: New Yorker
t-shirt: Zara
khaki jeans: C&A
boots, hat: H&M



You Might Also Like

18 komentářů

  1. skvělý, úžasný a suprový! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. very chic


    http://amandachic.com/
    http://amandachic.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky už přemýšlím nad tím, co budu nosit na jaře a co je třeba dokoupit, zima už mě pěkně rozčiluje. :D
    http://slawarehouse.blogspot.cz/
    YouTube kanál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, mě už zima taky rozčiluje :D já už raději přemýšlím nad teplem, sluníčkem, sandálky, prostě tím, co potřebuju k životu... :D :)

      Vymazat
  4. Kabát je prekrásny :)) Od začiatku decembra som začala premýšľať, čo si budem obliekať na jar :D takže to je aj celkom vtipné :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. This look is minimalist at its finest! You make me want to pull out my olive skinnies and wear them this week! We're celebrating the New Year and chatting new year resolutions with our Cheers to 2015 post that we shared on the blog today! Happy New Year!
    xo, Jennifer
    Seek Wander Share
    Follow Seek Wander Share on Instagram

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný outfit! ;) Krásný kabát a klobou! A tyhle boty mám taky. A jak tak sleduju různé blogy, tak stejně tak je má asi půlka blogorepubliky! :D

    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :))
      (jo, taky jsem si všimla :D ale ani se nikomu nedivím, že si je poříil: jsou hezké, černé, hodí se ke všemu a hlavně mají přijatelně vysoký a široký podpatek a ještě jsou k tomu cenově ok, taže když v nich vidím kde koho vůbec mě to nepřekvapuje :D :))

      Vymazat
  7. Love this look, especially your ankle boots! Thank you for your wonderful comment on my blog <3

    Ali
    Pretty in Python
    xx

    OdpovědětVymazat
  8. Ten kabát je úžasný !! Veľmi pekný outfit.
    No prázdniny by som brala ale je pravda že týchto zimných bolo akurát a dosť ... Tiež to mám podobne keď bude škola víkend bude to najcennejší čo si budem priať ! :D
    Na jar .. už tiež pomaly premýšľam aké farby kombinácie atď, takže asi aj článok bude o tomto všetkom budúcom jarnom - nevyhne sa tomu môj blog -hah"

    OdpovědětVymazat
  9. This is a look I would love to wear! You look indeed so fresh <3 Happy New Year!

    Thank you for your pleasant comment on my blog. You have a beautiful blog and now I wonder if you want to follow each other?

    xx from Germany/Bavaria, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovědětVymazat
  10. krásny kabát, páči sa mi kombinácia vrkoč a klobúk, príde mi to také francúzske. :) na mňa je dosť zimy všeobecne, už by mohla skončiť. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný! Neuvěřitelně ti tyhle barvy sluší včetně proužků! Jsi kočka:)
    Super blog!

    OdpovědětVymazat
  12. Nice coat!!

    Greyavenue.com

    OdpovědětVymazat
  13. This outfit is perfect. I love it!
    Happy new year babe :)

    Come and visit my blogg if you want!
    xx
    www.modacapital-blog.com

    OdpovědětVymazat