Black season

9/09/2015


These phootos were taken whet outside was forty degrees and I was sweating even with these shirt-dress (ooh, don´t you love it too?). And now? I am wearing my fluffy sweater and ordering a hot tea in the cafe. I am person, who love summer and hot weather, but I have to say, autumn is absolutely amazing! Magical! You can sit in the garden with book, you can walkijng among the fallen leaves or you can sip hot chocolate in the cafe. Oh yes! I definitely have to write some list with similar (no)activities! So firstly: Finally visit the new cafe. Second: I have to find my hat and knitted sweaters. Third:... who knows. But what I know is, that these autumn´s days are going to be amazing! After all, our lifes consists of those moments! Isn´ it true?

Tyto fotky byly pořízeny, když venku bylo čtyřicet stupňů a já se plazila potila dokonce i v těchto košilo-šatech. A nyní? Momentálně jsem navlečená ve svým chundelatým svetru a objednávám si horký čaj. Jsem člověk, co miluje léto a horka a těžko se smiřuju s odcházejícím létém, ale ať dělám, co dělám, myšlenkám na to, že podzim je vlastně naprosto úžsný a krásný se neubráním! Můžete toho tolik dělat! Můžete sedět na zahradě zachumlaní v dece a s knížkou v ruce. Můžete se jen tak procházet spadaným listím. Můžete sedět v kavárně s horkou čokoládou a při tom pozorovat, jak venku prší. Jééé, už vím, co musím udělat! Sepsat si seznam všech (ne)aktivit, které prostě musím stihnout za tento podzim! Tak třeba za prvé: Konečně navštívit tu novou kavárnu! Za druhé: Vytáhnout z útrob skříně klobouk a všechny pletené svetry! Za třetí...kdoví. Ale to, co vím rozhodně je, že tyhle měsíce budou přímo kouzelné! Vždyť život se skládá z těchto malých, avšak vzácných okamžiků, no ne?

 photos by Josefína Bielková
dress/long shirt: dresslink.com (here)
sandals: Pimkie
sunglasses: Mango
handbag and belt: H&M


You Might Also Like

13 komentářů

  1. Strasne ti tenhle outfit slusi:)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi podarené fotky! Ja mám rada leto, ale horúčavy sú des a preto si viac užívam toto chladnejšie jesenné počasie s horúcimi čajmi a svetrami ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Super outfit, jen tento rok už ho asi moc nevynosíš...

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz
    narablog54@seznam.cz

    Nezapomeňte se zúčastnit GA o 2 keramické dózičky ve tvaru cupcaků: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Som na tom úplne rovnako, ťažko sa lúčim s letom. A zabudnuté svetry kým nemusím nevyťahujem.
    Samozrejme aj jeseň má svoje čaro a rozhodne je sa z čoho radovať.
    Mimochodom krásne fotky a tiež outfit. Vlastne ako vždy :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherně napsané! Svetry, čaje a déšť je jen to málo, co na podzimu tolik miluji! :) A hrozně ti to sluší, tenhle styl šatů miluji! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě tenhle střih šatů nejvíc vyhovuje a to je taky jeden z důvodů, proč je tolik muluju! :D :) ♥ a jinak děkuju :))

      Vymazat
  6. To je pecka outfit :) ten pásek tomu dodává šmrnc!

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat